Prati nas

Dejan Stanković Kralj: Vesna Rivas me je molila da ne otkrijem da je lezbijka!

Extra

Dejan Stanković Kralj: Vesna Rivas me je molila da ne otkrijem da je lezbijka!

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Nakon izlaska iz rijalitija Parovi, Dejan Stanković Kralj je rešio da raskrinka svoju nekadašnju cimerku Vesnu Rivas, te je tako ispričao samo deo onoga što zna o njenom dvostrukom životu.

“Vesna Rivas je folirant! Gubi se u svojim lažima. Znam da voli žene i da je lezbijka. Znam i ženu s kojom se viđa, a koju krije od vas novinara kao zmija noge. Svima priča kako joj je to prijateljica, a zapravo su već nekoliko godina u seks-aferi. Treba da je bude sramota svojih godina, ali i toga što pokušava da izigrava sveticu, a zapravo je nemoralna do bola”, započeo je on priču za Kurir.

“Njih dve se u spoljnom svetu ne razdvajaju. Jedno vreme su i živele zajedno u iznajmljenom stanu u Zemunu. Ta žena je čak gostovala kod Vesne u emisiji. Ali samo jednom, da niko ne bi posumnjao šta se iza toga krije. Ponavljam, ona je lezbijka! Gledao sam u rijalitiju kako krajem oka šmeka pojedine učesnice. Ali lukava je Vesna Rivas, neće ona da dozvoli da bude raskrinkana, pa da je Ljuba Pantović ili bilo koji drugi ukućanin ima u šaci”, nastavio je Stanković za spomenuti list.

“Više puta sam joj skrenuo pažnju da znam s kojom ženom se viđa. Pocrvenela bi od sramote kada bih joj rekao ime i prezime njene partnerke. U tim trenucima mi se šlihtala i molila da ne širim priču da ne bi pukla bruka zbog porodice. Budući da je veoma loša osoba, o tome ne želim da ćutim i neka svi znaju da je Vesna nastrana”, zaključio je on.

Loading...


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top