Prati nas

Dejana Živković: Sa Vladom Mandićem sam se samo šalila

Extra

Dejana Živković: Sa Vladom Mandićem sam se samo šalila

Dejana Živković

Dejana Živković

Nakon što je 2011. bila u vezi sa fudbalerom Lolom Smiljanićem, a prošlog leta sa golmanom Vladimirom Stojkovićemmladu manekenku Dejanu Živković su počeli da povezuju sa mnogim poznatim muškarcima.

Poslednji muškarac koji je doveden u vezu sa Dejanom je poznati zavodnik, rukometaš Vlada Mandić, koji je navodno raskinuo sa Anom Nikolić zbog nje.

Upitan da li je u vezi sa lepom Dejanom, Vlada je kroz smeh odgovorio: “Ništa neću da vam kažem na tu temu”, i tako nije ni potvrdio niti demantovao tračeve.

Međutim, Dejanu je cela situacija prilično razbesnela.

“Nisam u vezi s Mandićem i muka mi je više od povezivanja sa svakim muškarcem koji se nađe u mojoj blizini. Nisam devojka koja se olako upušta u veze. Put do mog srca je trnovit i nije nimalo jednostavan. Mandića sam nedavno srela na snimanju “Amidži šoua” i malo smo se našalili. Ništa se više nije dogodilo, a počele su insinuacije na račun našeg odnosa koji i ne postoji. Mislila sam da ne treba da reagujem na glasine i zato sam ćutala, ali one se i dalje produbljuju. Rekli su da je zbog mene došao i na reviju Suzane Perić, a nisam mu rekla ni zdravo! Prijatelji su mi savetovali da bi na to trebalo da stavim tačku.” ispričala je Dejana.

Redakcija Tracara.com


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Milica

    11. 04. 2014. at 14:02

    Ma da, haha, ‘put do mog srca je trnovit’! A zna se do cega nije trnovit…

  2. ZaZarazna

    11. 04. 2014. at 17:29

    C,c,c starlete..da ne psujem

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top