Connect with us

Dejana Živković: Sa Vladom Mandićem sam se samo šalilaExtra

Dejana Živković: Sa Vladom Mandićem sam se samo šalila

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Dejana Živković

Dejana Živković

Nakon što je 2011. bila u vezi sa fudbalerom Lolom Smiljanićem, a prošlog leta sa golmanom Vladimirom Stojkovićemmladu manekenku Dejanu Živković su počeli da povezuju sa mnogim poznatim muškarcima.

Poslednji muškarac koji je doveden u vezu sa Dejanom je poznati zavodnik, rukometaš Vlada Mandić, koji je navodno raskinuo sa Anom Nikolić zbog nje.

Upitan da li je u vezi sa lepom Dejanom, Vlada je kroz smeh odgovorio: “Ništa neću da vam kažem na tu temu”, i tako nije ni potvrdio niti demantovao tračeve.

Međutim, Dejanu je cela situacija prilično razbesnela.

“Nisam u vezi s Mandićem i muka mi je više od povezivanja sa svakim muškarcem koji se nađe u mojoj blizini. Nisam devojka koja se olako upušta u veze. Put do mog srca je trnovit i nije nimalo jednostavan. Mandića sam nedavno srela na snimanju “Amidži šoua” i malo smo se našalili. Ništa se više nije dogodilo, a počele su insinuacije na račun našeg odnosa koji i ne postoji. Mislila sam da ne treba da reagujem na glasine i zato sam ćutala, ali one se i dalje produbljuju. Rekli su da je zbog mene došao i na reviju Suzane Perić, a nisam mu rekla ni zdravo! Prijatelji su mi savetovali da bi na to trebalo da stavim tačku.” ispričala je Dejana.

Redakcija Tracara.com
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

2 Comments

2 komentara

  1. Milica

    11 April 2014 at 2:02 pm

    Ma da, haha, ‘put do mog srca je trnovit’! A zna se do cega nije trnovit…

  2. ZaZarazna

    11 April 2014 at 5:29 pm

    C,c,c starlete..da ne psujem

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top