Prati nas

Delimo karte za premijeru filma “Ubica u meni”

Vesti

Delimo karte za premijeru filma “Ubica u meni”

Novi film u našim bioskopima. Pročitajte o čemu se radi…

Film “Ubica u meni” je mračna krimi priča sa Kejsijem Aflekom, Džesikom Albom i Kejt Hadson u glavnim ulogama, koja će se od 16. septembra naći na bioskopskom repertoaru multipleksa Kolosej.

Reditelj filma “Ubica u meni“ je kultni britanski reditelj Majkl Vinterbotom, scenario za film inspirisan je istoimenim romanom legendarnog pisca krimi-romana, Džima Tompsona. “Ubica u meni“ je uverljiva priča iz prvog lica o šarmantnom, povučenom zameniku šerifa iz malog grada. Lu (Kejsi Aflek), koji je u dugoj vezi sa Ejmi (Kejt Hadson), upoznaje prostitutku Džojs (Džesika Alba). Između njih dvoje se razvija strastvena veza, međutim Lu u ovom ljubavnom trouglu otkriva nasilnu i mračnu prirodu koja ga navodi na zločin.

Nakon premijere na filmskom festivalu u Sandensu, “Ubica u meni“ je na festivalu u Kanu nominovan za Zlatnu palmu, a prikazan je i na njujorškom festivalu Trajbeka.

Danas poklanjamo karte za beogradsku premijeru ovog filma koja se održava u bioskopu Kolosej u četvrtak u 20:10h. Najbrži koji se jave na naš mejl, mail@tracara.com, dobijaju 3X2 karte, a sve što treba da napišete u mejlu je vaše ime i prezime i broj telefona. Dobitnici će naknadno biti obavešteni o preuzimanju karata.

Tri, četiri… sad! :)

Loading...


To Top