Prati nas

Demi Lovato i u 3. seozoni ‘X factora’

Vesti

Demi Lovato i u 3. seozoni ‘X factora’

Ponovo sudija u ‘X Factoru’

 

Pop zvezda i najmlađi sudija Foxovog muzičkog takmičenja X Factor, Demi Lovato,koja se priključila u drugoj sezoni, ostaje na mestu sudije i u narednoj sezoni.

“Jako sam uzbuđena što ću ponovo biti sudija i mentor u X factoru”, kaže Demi. “Prošla sezona za mene je bila neverovatno iskustvo i zaista sam uživala izgrađujući prijateljske odnose, kako sa takmičarima, tako i sa sudijama. Radujem se ponovnom učešću u šou. Trudiću se da ova sezona bude još bolja od prethodne.”

Simon Cowell, vlasnik licence ovog rijalitija i ujedno sudija američke verzije šoua, ne krije svoje oduševljenje zbog odluke Demi da ostane u šouu:

“Ne mogu biti srećniji što Demi želi da se vrati ove godine”, kaže Simon. “Ona je superstar na svoj način. Prošle godine je bila fantastičan mentor. Iako ume da bude baš, baš iritantna, zaista sam uživao radeći s njom, baš kao i učesnici. Posebno sam srećan što će biti s nama čak i za vreme svoje svetske turneje!”

Kako Britney Spears i L.A. Reid neće biti sudije u trećoj sezoni, još uvek se ne zna ko će ih zameniti.

F.Y./Tracara.com


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Andrea Rose

  29. 03. 2013. at 13:52

  Ona da bude mentor nekome?
  Are you kidding?

 2. smor

  29. 03. 2013. at 14:14

  samo da ne dodje u ziri ona zena kojoj uvek visi podbradak…britani…britni…il kako li se vec zove

 3. ajmooo

  29. 03. 2013. at 14:28

  Ona zena Britani, Britni ili kako se vec zove? Mislis ona koja vec godinama ne silazi sa top lista, jedna od najbogatijih pevacica, ona koja izbacuje hitove, puni arene, ona koja je prodala preko 105 miliona albuma? E jadna ti majka, vazno je da se ti krijes tu pod nekim pseudonimom i pljujes po ljudima uspesnijim od tebe jedno milijardu puta… Kenja mi se od takvih ;)

 4. Dušica Mala

  29. 03. 2013. at 16:39

  Tooooo!!! Demi Demi Demi Demi!!! :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top