Connect with us

Demi Lovato pokazala bradavice u provokativnoj kombinaciji!Foto

Demi Lovato pokazala bradavice u provokativnoj kombinaciji!

Odevna kombinacija koja nosi snažnu poruku (Foto: Wenn)

Demi Lovato definitivno se potrudila da prođe zapaženo na ovogodišnjoj dodeli MTV muzičkih nagrada, pojavivši se u izazovno crnoj kombinaciji.

Dvadesetpetogodišnja pevačica bilstala je u Zuhair Murad čipkanom autfitu, kroz koji su joj se vidno nazirale bradavice dok je pozirala fotografima na crvenom tepihu.

Izgled je upotpunila sa dijamantima i srebrnim alkama, kao i blago izvijenom kosom i crnim potpeticama.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Izazovan look popularne pevačice i glumice nije iznenadio njene najvernije fanove, obzirom da su navikli da Demi koristi svaku priliku da ohrabri žene da prihvate i vole svoje telo, bilo kroz seksi odevne kombinacije, poruke na društvenim mrežama, ili izazovnim fotografijama.

Demi je 2015. godine pozirala gola za fotografisanje, izjavivši za E!News: “Ovim fotografijama sam htela da ohrabrim druge žene, da ih inspirišem. Za nekoga ko je imao problema sa viđenjem svoje figure u detinjstvu, prošla sam kroz to da mrzim svaki deo svog tela, do pokazivanja svakog dela svog tela čitavom svetu, i to bez fotošopiranja.” iskrena je Lovato.

Glumica Jennifer Aniston zauzela je sličan stav u svm intervjuu za Vogue časopis ove godine:

“Ako ćete da izađete napolje i pokažete svoje bradavice, ili vam je stomak malo naduven, ili nemate težinu koju biste želeli, vi ste savršeni bez obzira na to ko ste, ili gde se nalazite, i koga to zanima. Morate da smanjite buku, što je za mene sasvim u redu, jer znam da sam srećna i zdrava i da radim sve kako bih bila dobra osoba u ovom svetu, i prema ljudima sa kojima radim.”Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top