Prati nas

Demi Lovato radi na novom albumu

Muzika

Demi Lovato radi na novom albumu

Radi na novom albumu i pruža podršku Seleni Gomez

 

Iako je televizijska publika širom sveta poslednjih meseci gleda u ulozi sudije druge sezone američkog X factora, pevačica Demi Lovato ima vremena i za svoju karijeru. Ona je na Twitteru otkrila da užurbano radi na svom novom albumu.

“Slušam grube verzije mojih novih pesama. Lovaticsi, radujte se”, poručila je simpatična Demi. Njen novi album dolazi nakon prošlogodišnjeg hit albuma Unbroken, na kome su se nalazili hitovi Skyscraper i Give Your Heart A Break.

Sem informacije da radi na novom albumu, Demi je tokom vikenda imala i nekoliko inspirativnih poruka na svom Twitter nalogu, koje su protumačene kao znak podrške njenoj prijateljici Seleni Gomez koja je okončala dvogodišnju vezu sa Justin Bieberom.

“Kad nekog prezireš, moli se da se samo dobre stvari dešavaju toj osobi. Kad ti ne ide, pogledaj oko sebe i budi zahvalan za ono što imaš. Kad kreneš sebi da prebacuješ, podseti sebe koliko si vredan ljubavi. Ponekad ćemo imati loše dane, ali moramo da idemo napred. Smej se. Lepo ti stoji.”

Upoznajte devojku koju su mediji označili kao glavnog krivca raskida Selene i Justina iako su sve glasnije spelkulacije da su Justin i Selena ponovo zajedno.

F.Y./Tracara.com

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. Tina

  15/11/2012 at 11:14 am

  Neka joj je sa srecom.

 2. Unbroken

  15/11/2012 at 2:26 pm

  Can’t wait:)

 3. Andjela

  31/12/2012 at 11:27 pm

  Can’t wait <3

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top