Prati nas

Denzel Washington se razvodi?

Extra

Denzel Washington se razvodi?

Četiri fotografije oskarovca sa plavušom ponuđene su na prodaju stranoj štampi

Kako navode američki tabloidi, holivudski glumac Denzel Washington se razvodi od supruge Paulette nakon što ju je, navodno, prevario.

Nakon kompromitujućih fotografija o kojima se šuška po Holivudu, Denzelu Washingtonu se život 0krenuo naopako! Nakon 30 godina braka, Denzel se razvodi od supruge jer ju je prevario, kako navodi američka žuta štampa. Denzel je, navodno, Paulettu prevario sa nepoznatom zgodnom plavušom sa kojom je razmenjivao nežnosti na žurki u Malibuu.

Četiri slike na kojima se vidi da se ovaj glumac ljubi sa spornom plavušom već su ponuđene na prodaju stranim medijima, pa je neizvesno da li će i Denzelova karijera doživeti krah nakon ovog kompromitujućeg materijala.

Iako imaju dvoje dece, Pauletta je, prema pisanju američkog izdanja Star magazina, odlučila da se preseli u Njujork i o svemu na miru razmisli. Glasine o razvodu potkrepljene su i činjenicom da su godišnjicu braka Denzel i Pauletta proveli na sasvim različitim destinacijama.

Ipak, iz PR tima ovog oskarovca demantovali su sporne glasine i dodali da njih dvoje nisu ni rastavljeni.

Nadamo se da Denzel neće doživeti istu sudbinu kao njegov lik iz filma Flight, za koji je nominovan za oskara ove godine.

U.H.N. / Tracara.com4 komentara

4 Comments

 1. Milica

  13/07/2013 at 5:01 pm

  Kakav je ovo muskarac ^_____^

 2. ZaZarazna

  13/07/2013 at 6:54 pm

  Varao ju je neprestalno, a ne samo sa nepoznatom plavušom, a navodno, važio je za jednog od najvernijih muževa Holivuda.

 3. Ja komentarišem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  14/07/2013 at 2:35 am

  Ma ko je bree ovaj?

 4. hmmm

  15/07/2013 at 9:38 am

  Bitno je da znas ko su cajke, a sramota je reci da neznas ko je ovo, po meni je on u top 5 najboljih glumaca na svijetu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top