Prati nas

Depresija ili još jedna prevara: šta se krije iza medijskog odsustva Kim Kardashian?

Hot!

Depresija ili još jedna prevara: šta se krije iza medijskog odsustva Kim Kardashian?

(foto: Instagram/kimkardashian)

(foto: Instagram/kimkardashian)

Kim Kardashian možemo da volimo ili ne, ali jedno joj moramo priznati, čak i onda kada joj oduzmemo sve talente (oko kojih se ljudi širom planete spore da li ih ima ili ne), a to je da je je master majnd za medije, odnosno za (zlo)upotrebu istih.

Mnogi će reći da je za njen uspeh zaslužan samo privatni video koji je njena majka podmetnula javnosti, ali niko nema odgovor na pitanje zbog čega nijedna druga glumica iz industrije filmova za odrasle nije napravila milionsku imperiju od filmova te vrste, kojima je internet zatrpan. Dolazimo do toga da je Kim, ipak, mnogo više od toga, i da uspeva da održi interesovanje celog sveta za ono čime se bavi, i tako već godinama.

A onda kada joj se sva ta slava obila o glavu, odnosno onda kada je postala žrtva oružane pljačke u Parizu, pre 3 meseca, i kada je donela odluku da se povuče sa društvenih mreža i javnog života uopšte, mnogi su pozdravili njenu odluku da odsad svoju intimu sačuva između svoja 4 zida i da uživa u životu više nego ikada pre.

Svi ti milioni koji je prate na društvenim mrežama su svakodnevno ulazili na njene profile očekujući bilo kakav znak ‘života’ na Instagramu, Snapchatu ili Twitteru, ali od Kardashianove nije bilo ni traga ni glasa. Razne glasine su kružile o tome šta se dešava u njenom velelepnom domu, a sve one su bile podstaknute škrtim izjavama članova porodice i dobro obaveštenih izvora koji su bliski njima. Čini se da Kim nikada nije toliko interesovala javnost kao onda kada je u javnosti nije bilo. Da li se razvodi ili ne? Da li se noću budi iz jezivih košmara? Da li sme sama da ostane u prostoriji? Da li je napravila ijedan selfi? Zar je moguće da će promeniti život iz korena?

(foto: Instagram/kimkardashian)

(foto: Instagram/kimkardashian)

Ispostavilo se, međutim, da je sve to bilo samo (iscenirano) zatišje pred buru. Osim što je (slučajno ili namerno?) napravila pometnju tako što se u javnosti pojavljivala naizmenično sa burmom i bez nje, ulje na vatru je dolila uklanjanjem (a zatim vraćanjem) prezimena West u svojim profilima na društvenim mrežama. Čini se da Kim i dalje jako dobro zna šta radi i da je sva ta pažnja od koje je navodno želela da pobegne, zapravo ono što joj je preko potrebno.

A ceo taj tromesečni period u kom je uskratila sve svoje pratioce za bilo kakav selfi ili objavu na Twitteru, odnosno period u kom je rešila da se skloni sa lupe celog sveta, zapravo je bio sve samo ne intiman. U poslednjem trejleru za novu sezonu rijalitija U korak sa Kardašijanovima mogli smo da svedočimo tome da je u doba svoje najveće (navodne) medijske izolovanosti Kim sve vreme bila okružena kamerama i vredno radila na materijalu koji će prodati svetu mesecima kasnije, ali tek onda kada čekanje postane nesnosno vernim pratiocima ovog rijalitija, odnosno kada čak i oni koje ova porodica i ne zanima toliko ne požele da saznaju sve detalje onoga o čemu ceo svet ne prestaje da priča već mesecima.

I šta su, na kraju, posledice bliskog susreta sa smrću najpoznatije rijaliti zvezde na svetu, depresija i izolovanost ili kovanje plana o tome kako što bolje prodati priču o stravičnom incidentu, prosudite sami.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Dlanko

    08. 01. 2017. at 18:34

    Kao prvo, vi novinari ste prenapuhali to s razvodom i burmom, kao i s ukidanjem prezimena west sto nije tacno, nije ga sklanjala. Drugo, kako mozete biti toliko bezdusni da govorite kako je sve izmisljeno, ima ona dovoljno publiciteta bez da mora incidente izmisljati, nisam neki fan, pogledam tu i tamo sta se objavi o njima ali vidi se na njoj da je prosla kroz svasta, iscrpljenost i umor. Ako je konacno prebrodila to, drago mi je, i oni su samo ljudi, komentari na sve ovo su i vise nego odvratni, izgleda da smo zaboravilibsta znaci biti covjek, zamislite vama se to desi i onda vas opruzuju da izmisljate, bezdusno skroz. A sto se tice snimanja realitija, ona i njena porodica su pod ugovorom koji je obavezuje da snima.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top