Prati nas

Đerisilo i Čavić više nisu zajedno!

Vesti

Đerisilo i Čavić više nisu zajedno!

Nakon mnogobrojnih raskida i pomirenja, sportski par Ivana Đerisilo i Milorad Čavićv definitivno više nisu par.

Poslednjih godinu dana, veza plivača i odbojkašice obilovala je usponima i padovima. Pre mesec i po isticali su da žive u skladnoj vezi i da su zaljubljeni kao nikad pre. Međutim, prijatelji para otkrili su da su Ivana i Milorad ovog puta odlučili da se definitivno raziđu.

Priču o raskidu potvrđuje i to što je Čavić prošlog vikenda viđen na jednom popularnom beogradskom splavu u društvu atraktivnih devojaka.

Izvor i foto: Novosti.rs9 komentara

9 Comments

 1. goca

  14/09/2010 at 3:29 pm

  bas mi je zao,ali nema veze zelim im srecu u buducim zeljama.

 2. milena

  14/09/2010 at 3:32 pm

  kad-tad bi raskinuli,veza im je propadala.neka budu srecni sa drugim partnerom! :-)

 3. lolla

  14/09/2010 at 9:53 pm

  jbg…to je život…evo ja ću rado pristati da mu budem rame za plakanje…šalim se,ali me milorad zaista oduševljava.:)

 4. maja ORIGINAL

  14/09/2010 at 10:22 pm

  neke veze mi se cine kao da su rezirane za javnost…mislim na veze javnih licnosti…oni koji se zaista vole cuvaju svoju svetinju od fotoaparata sto vise mogu,a veza cavic-djerisilo se oglasavala svakom prilikom…oboje su jako zgodni,uspesni i sarmantni…cavic je prezgodan i prelep,ali se zna da ga ne mogu privuci glupace koje misle samo o izgledu…djerisilo iza sebe ima jedan brak,i iskusna je moze se reci vise…jedna pesma kaze:jednom pokidano,zauvek je pokidano,ali bolja je ona pesma Harija Varesanovica:bolje bolan kraj,nego bol bez kraja

 5. sashka

  15/09/2010 at 12:30 am

  jeeeeeeeJ =D

 6. car

  15/09/2010 at 4:47 am

  ZIVOT IDE DALJE* TA VEZA JE SAMO STRANICA NJIHOVIH ZIVOTA*

 7. ;)

  15/09/2010 at 9:01 am

  e ja sam ga videla na pozarevackom hipodromu sa nekom devojkom.neka plava….

 8. lolla

  15/09/2010 at 3:13 pm

  majo “original”…nisi morala da nam otvaraš oči glupom izjavom da dotičnog momka ne zanimaju glupe devojke…devojčice..ili šta već..to zaključujemo i sami.uostalom,ne bi postigao ovo što jeste,da ga ta vrsta žena privlači,što je u miloradovom slučaju očigledno.panetan i samostalan muškarac želi poredsebe isto takvu ženu.ivana je ok žena,slatka je ko luče.

 9. Branka

  15/09/2010 at 4:02 pm

  Ja stvarno ne znam koliko jos moramo da citamo o Ivani Djerisilo koja se svakih mesec dana pojavi na nekoj naslovnoj strani i prica kako je opet verena i kako je nikada srecnija u zivotu, onda saznamo kako se uvalila tom nekom jadniku u stan i ubrzo kako su raskinuli. Ali Djerisilo ne odustaje, kroz pet dana opet je verena, opet je prvi put zaljubljena, opet se useljava i opet raskida. Muka mi je od te zene. Zbog takvih druge zene dospevaju na rdjav glas.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top