Prati nas

Detalji o smrti Majkl Džeksona

Vesti

Detalji o smrti Majkl Džeksona

Nakon iznenadne smrti Majkl Džeksona, pojavilo se na stotine izjava, detalja, teorija i slika. Preneću vam ovde najinteresantnije, i trudiću se da vas ne bombardujem previše “Džeksonmanijom”, jer znam da mnogi od vas ne vole ovu euforiju koja nastane kad neko poznat iznenada umre.

Majkl Džekson je umro

Uzrok smrti

Sada je već skoro sigurno da je srčani udar bio izazvan inekcijom Demerola, koju je Džekson primio sat vremena pre smrti. Nakon što je primio tu inekciju, počeo je sve slabije i slabije da diše, a srce mu se polako usporavalo, da bi u jednom trenutku jednostavno prestao da diše. Nikakva reanimacija, elektrošokovi, ili bilo kakvi lekari nisu mogli da mu pomognu.

Majkl je uzimao Demerol već poslednjih 20 godina. To je analgetik sličan morfijumu, i dugotrajna upotreba dovodi do oštećenja srca i organizma generalno. Neki mediji nagađaju da je u pitanju bilo predoziranje, ali je Majklov organizam bio u tako lošem stanju da je i obična doze Demerola mogla da izazove kraj života. Kada budu stigli rezultati autopsije znaće se više.

Jedini čovek koji je bio pored Majkla kad je on umro je njegov lični lekar Konrad Marej, koji je posle ovog događaja zatvorio svoju ordinaciju i nestao od očiju javnosti.

Majkl Džekson

Zdravstveno stanje Majkl Džeksona

Prema rečima njegovih bliskih prijatelja, Majkl je bio u jako lošem stanju već duže vreme:

“Brinuli smo se kako će da podnese te koncerte. Nije jeo, nije spavao, a kada je spavao, imao je noćne more da će biti ubijen”, rekao je jedan od njegovih pomoćnika. “Bio je jako zabrinut da će razočarati svoje fanove. Rekao je da misli da će umreti pre koncerata u Londonu. Rekao je da misli da će završiti kao Elvis. Uvek je sebe poredio sa Elvisom, ali nešto u njegovom glasu mi je govorilo da je želeo da umre, bio je umoran od života. Predao se. Njegov glas i pokreti više nisu bili tu. Mislim da je izabrao da umre pre nego da se izblamira na stejdžu.”

Majkl Dzekson

Glasine o dečaku koji je tužio Džeksona

Juče popodne na Internetu se pojavila vest da je Evan Čendler, dečak koji je optužio Majkl Džeksona za seksualno uznemiravanje, izjavio da je sve lagao. Međutim, ubrzo se pokazalo da vest nije tačna. Dečak je navodno izjavio da je sve što je rekao bila laž i da mu je otac naredio da sve to kaže pred sudijom kako bi dobili veliku odštetu od Džeksona i kako više ne bi bili siromašni. Priča zvuči sasvim realno, ali ipak nije tačna.

Majkl Džekson deca

Sudbina Džeksonove dece

Kao što sam već rekla, Džekson je za sobom ostavio troje dece, dva dečaka i devojčicu. Paris i Majkl Džozef su nastali iz njegove veze sa Debi Rou, medicinskom sestrom u dermatološkoj ordinaciji gde je Majkl lečio svoju kožu tokom osamdesetih godina. Treći sin, Princ Majkl Džekson II, je rođen 2002 od strane surogat majke čiji identitet nikada nije otkriven. Deca će najverovatnije ostati kod svoje bake, jer kažu da im je kod nje najbolje.

Porodica još uvek nije objavila kada će biti sahrana.

Toliko za sada o Majkl Džeksonu, kada bude bilo još informacija objaviću ih ovde.

Za kraj, pogledajte Madonu koja izvodi Majkl Džeksonovu pesmu “Billie Jean”.


Loading...
506 komentara

506 Comments

 1. ljubica

  17/05/2010 at 6:19 pm

  Michael Jackson is the best!!!!

 2. Pingback: Godišnjica smrti Majkla Džeksona

 3. DEMI

  19/05/2011 at 3:37 pm

  Zao mi je,ali tako je.

 4. sasd

  09/01/2012 at 4:24 pm

  STVARNO KAD JE SAHRANA ?
  ZELIM DA NJEGOVOJ PORODICI IZJAVIM SAUCESCE

 5. Dušica Mala

  24/02/2013 at 6:51 pm

  Kolko sam ga volelaaa ljudi ne mozete da verujete!:((((((

 6. Ana

  23/12/2015 at 1:05 pm

  Wao,ja to stvarno nisam znala!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top