Prati nas

Detalji raskida: Radu Manojlović sestra razdvojila od Harisa

Vesti

Detalji raskida: Radu Manojlović sestra razdvojila od Harisa

Rada zbog javnog poniženja danima nije jela i prestajala da plače

Par je raskinuo zbog prevare

Rada Manojlović je navodno pre nekoliko dana raskinula sa dečkom Harisom Berkovićem, nakon što ga je uhvatila u prevari. A kako otkrivaju izvori bliski pevačici, nju je sestra, kako bi je sklonila od svega, odvela u Hrvatsku na more.

Izvor kaže da Rada zbog javnog poniženja danima nije jela i prestajala da plače, zbog čega je njena sestra Marija uzela stvar u svoje ruke.

”Iako ovo nije prvi put da se piše o Harisovim prevarama, sada je Rada svojim očima mogla da vidi da je vara. Verujete mi da je nikada nisam video tako slomljenu. Iako smo je savetovali da ne razgovara sa devojkom koja je kontaktirala s njom i poslala joj fotografije i prepisku, nije nas poslušala. Ona je prepoznala Harisa na slikama i tu je bio kraj. Povratila bi sve što bi pojela i plakala je nekoliko dana bez prestanka. Tada je Marija odlučila da uzme stvar u svoje ruke i odvede je iz Srbije’’, priča izvor i dodaje da Rada najpre nije želela da otputuje.

‘’Iako u početku nije želela da ide, uspeli smo da je ubedimo da posluša Mariju. Zaista je bilo strašno gledati je takvu i za nju bi bilo kobno da je ostala u Beogradu. Njena porodica nije želela da dozvoli Harisu da, kao i svaki put do sada, moli Radu za oproštaj i govori da su mu „smestili“. Nijedan član Radine porodice ga odavno ne voli i uradiće sve da spreče pomirenje. Njoj veoma znači što joj porodica nije okrenula leđa sada kada je dokazano da su imali pravo za sve što su rekli o Harisu. Rada će da iskoristi desetak dana odmora i nadamo se da će se vratiti jača’’, otkriva Alo.

4 komentara

4 Comments

 1. S.

  28. 06. 2018. at 08:48

  Mozda se vole rado, kao luna i sloba, koje podrzavas

 2. Salih

  28. 06. 2018. at 18:36

  Zao mije sto su raskinuli kao da sumi neka familija lijep je to par bio,Rada je dobra devojka lijepo vaspitana dobra pevacica,taj bosanski pastuh nije trebao to da uradi sto je uradio sram te bilo Harise izvinise Radi i obecaj da neces vise da kidises na te estradne kobile,,

 3. MM

  29. 06. 2018. at 02:23

  Da je imala mozga, ne bi ni bila s njim.

 4. Nina

  30. 06. 2018. at 15:12

  Juče dečko postavio sliku na Instagram sa iste terase na kojoj se i Rada slikala, što znači da su tamo zajedno i da je nije varao, Kujini fanovi džaba likujete. 😉

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top