Prati nas

Detalji ubistava Christine Grimmie: Ubica je bio naoružan ‘do zuba’

Hot!

Detalji ubistava Christine Grimmie: Ubica je bio naoružan ‘do zuba’

Christina je ubijena u petak nakon nastupa u Orlandu (foto: Screenshot)

Christina je ubijena u petak nakon nastupa u Orlandu (foto: Screenshot)

Ubistvo 22-godišne pevačice Christine Grimmie naočigled mnogobrojnih okupljenih fanova ispred kluba šokiralo je juče svetsku javnost.

Danas je otkriveno da je ubica 27-godišnji Kevin Loibl koji je pucao u pevačicu dok je nakon svog nastupa davala autograme obožavaocima. Kevin je čekao u redu, i sve vreme se znojio i vrpoljio, ispričala je Christianina obožavateljka koja je stajala u redu iza ubice. Ona dodaje da je Christiana i Kevina, kao i svakog fana, dočekala otvorenih ruku u nameri da ga zagrli.

27-godišnji ubica mlade pevačice (foto: Facebook)

27-godišnji ubica mlade pevačice (foto: Facebook)

Kevin je u dvoranu The Plaza Live u Orlandu ušao s dva pištolja i lovačkim nožem. Uprava koncertne dvorane u kojoj se dogodilo ubistvo tvrdi da su provere uvek stroge, ali policija je saznala da te večeri publika nije bila pretresana, kao da nije bilo ni detektora metala.

Nakon što je nekoliko puta upucao Christinu, na njega se bacio pevačicin brat i sprečio dalju pucnjavu. Tokom rvanja s bratom, Loibl se upucao i umro je na licu mesta.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. serbianboy

  12. 06. 2016. at 20:56

  Ne znam ko je devojka ali ovo moze samo u pacenickoj drzavi kao sto je AmerikaJadno dete…

 2. CrnaOvca

  13. 06. 2016. at 10:50

  @serbianboy, čemu generalizacije? Ubistva se događaju samo u Americi? Kod nas ih nema? Koja je razlika između ovoga i ubistva pevačice Jelene Krsmanović, koja je nedavno ubijena u Borči? Samo u tome što se tamo ubistvo dogodilo pred svedicima i zna se ko je ubica, a ovde se još uvek ne zna. I tamo i ovde je počinilac psihopata. A bolesnih ljudi ima svugde. Što je zemlja veća, to je veći procenat takvih. A običan svet je isti i tamo i ovde.

 3. BabyMonster

  13. 06. 2016. at 14:46

  Cek jel on bio fan ili ne?? U svakom slucaju nek trune u paklu!!! Zao mi je devojke jer je delovala kao dobra osoba a o pevackim sposobnostima da ne govorim.. tuzno, tuznoo

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top