Connect with us

Detalji venčanja Natalie Portman
Extra

Detalji venčanja Natalie Portman

Venčanje Natalie Portman i izabranika Benjamina Millepieda bilo je veoma neobično!

Ne samo što su se tokom ceremonije slepo držali pravila njene jevrejske vere, venčavši se u mraku i njegove, celo veče bilo je u duhu njihovog pogleda na cvet. Umesto cveća, na venčanju je bilo isključivo divljih cvetova, dok su se služili samo vegetarijanski obroci, s obzirom da je glumica vegetarijanac.

Venčanicu je za Portmanovu dizajnirao Rodarte i bila je jednostavna i tradicionalna, dok se mladoženja pojavio u ponoćno-plavom odelu. Ceremonija se održala na grebenu koji je gledao na okean, sa tradicionalnim jevrejskim elementima, a pored porodice tu su bili i Ivanka Trump i Macaulay Culkin.

Zanimljivo je i to da na venčanju nije bilo torte već su se služili francuski makaroni. Kada se proslava završila oko 2 posle ponoći, stotinak gostiju kući je ponelo seme divljeg cveća uz jednostavno ispisanu poruku – Merci.

P.Ž./Tračara
Foto: Celebitchy

Loading...
6 Comments

6 komentara

 1. desperados

  07/08/2012 at 6:53 pm

  Umesto torte, sluzili su makarone. Kakve stipse!

 2. KrisTina

  07/08/2012 at 7:06 pm

  ah te zvezde samo da ugode sebi :-)

 3. Milica

  07/08/2012 at 7:27 pm

  Da desperadose, dvoje svetski poznatih glumaca, koji su ‘teški’ nekoliko miliona dolara na računima (pojedinačno), su baš štedeli na meniju za sopstveno venčanje. Pre bih rekla da su to jevrejski običaji, jer besparica sigurno nije…

 4. Natalija

  07/08/2012 at 7:41 pm

  Koliko je imala ruznu vencanicu. UZAS.

 5. Milica

  07/08/2012 at 9:35 pm

  Bas je bila lepa i prirodna, bez puno sminke i sa ukusom. Eto kako mlada moze da izgleda elegantno, a da pritom ne obuce one preglomazne vencanice koje lice na svadbenu tortu.

 6. nikolina

  08/08/2012 at 4:14 pm

  Odvratna vencanica…

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top