Prati nas

Devojka Michaela Phelpsa: Rođena sam kao muškarac!

Extra

Devojka Michaela Phelpsa: Rođena sam kao muškarac!

Taylor tvrdi da su ona i Phelps u vezi (foto: pagesay)

Taylor tvrdi da su ona i Phelps u vezi (foto: pagesay)

Samoproklamovana devojka plivača Michaela Phelpsa, Taylor Lianne Chandler, šokirala je javnost svojim priznanjem da je rođena kao muško i to priznanje objavila je na svom Facebook profilu. Napisala je da se u još u tinejdžerskom dobu podvrgla hormonskoj terapiji blokiranja testosterona, a zatim i hirurškom zahvatu kako bi odstranila muški polni organ.

Zapravo, Taylor je od rođenja bila muško samo po imenu – David Roy. Rođena je kao interseksualac – osoba koja ima penis i matericu, ali ne i testise i jajnike. “Nikada nisam bila muškarac, nikada se nisam osećala ni živela kao muškarac. Niko na mene nije gledao kao na muškarca, niti postoje fotografije na kojima tako izgledam”, izjavila je Taylor.

Navela je da je plivača Michaela Phelpsa upoznala preko društvene mreže Tinder i da je on jedini učinio da se oseća kao prava žena. Tvrdi da ga nikada nije lagala o svojoj prošlosti, ali da se boji da će ga izgubiti, sada kada je istina dospela u javnost.

Taylor je rođena kao interseksualac ali je nosio muško ime (foto: newscast)

Taylor je rođena kao interseksualac ali je nosio muško ime

“Verovatno ću ga izgubiti jer je on nacionalni brend koji njegov tim ljudi želi da zaštiti po svaku cenu”, tvrdi ona.

Taylor je otkrila još neke šokantne detalje o svojoj burnoj prošlosti.

“Sa 16 godina sam se osamostalila, a sa 17 napustila roditeljski dom. Sa 18 godina sam imala prve probleme sa zakonom, a sa 19 godina zarađivala novac za operacije ucenjujući ljude. Nakon toga sam prijavljena i uhapšena zbog iznude. Provela sam mesec dana u zatvoru jer me je bilo sramota da roditeljima tražim da plate kauciju. Iako je u dokumentima pisalo da sam žensko, stavili su me u ćeliju sa 3 muškarca koji su me silovali”.

(foto: newscast)

(foto: newscast)

 


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Djina

    21/11/2014 at 12:22 am

    O dragi Boze!

  2. pipi

    21/11/2014 at 8:51 pm

    I sad neko treba da joj vjeruje..ni u snovima ‘lutko’ Michael te ne bi takao..!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top