Prati nas

Devojka Miloša Bikovića: Volim huligane, zato sam sa Srbinom

Extra

Devojka Miloša Bikovića: Volim huligane, zato sam sa Srbinom

Ruskinja otkrila da Bikoviću pristaje uloga negativca zato što dolazi iz Srbije.

Aglaya Tarasova, Ruskinja koja je ukrala srce srpskog glumciu Milošu Bikoviću, otkrila je šta joj je to privuklo kod našeg mladog umetnika koji trenutno karijeru gradi u Rusiji.

Na premijeri filma Led u kojoj zajedno glumi, ona je otkrila da Bikoviću pristaje uloga negativca zato što dolazi iz Srbije. Odgovarajući na pitanja ruskih novinara kakav je naš glumac privatno, imala je vrlo zanimljiv odgovor.

“On je Srbin i time je sve rečeno! A mene su uvek privlačili huligani, baš takvi, s lukavim sjajem u očima…,” rekla je glumica, kroz osmeh.

Aglaya je i na meti Bikovićevih obožavateljki na internetu: iako je tokom godinu dana veze navikla na ove ispade, kaže da joj je ponekad veoma teško da se nosi sa time.

“Na društvenim mrežama teško možete da nađete konstruktivnu kritiku, ali na negativne ispade se trudim da ne obraćam pažnju. Nekad jednostavno blokiram ljude. Recimo, kad vidim da neka devojka, najčešće Miloševa obožavateljka, ispod 50 mojih fotografija napiše nešto ružno, ja je jednostavno blokiram. Čini mi se da tako sačuvam njenu energiju i životnu snagu,” ispričala je ona. 


3 komentara

3 Comments

 1. Nakita

  13. 02. 2018. at 09:43

  Daj nek neko pohapsi ove spodobe molim vas…

 2. Ana

  13. 02. 2018. at 11:04

  To je taj nivo “inteligencije” koju Bikonja voli.

 3. alexa

  13. 02. 2018. at 15:37

  aj da razumem da imamo slavu da smo huligani u americkim filmovima ali u rusiji? pa oni su sloveni i jos gori od nas u svemu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top