Prati nas

Devojke su nekada ludele za njim, a on sada venčava muškarca!

Extra

Devojke su nekada ludele za njim, a on sada venčava muškarca!

Lance (desno) sa dečkom Michaelom! (foto: Instagram)

Lance (desno) sa dečkom Michaelom! (foto: Instagram)

Bivši član čuvenog boy-banda NSync, Lance Bass i njegov verenik Michael Turchin, zakazali su datum venčanja – rešili su da na ludi kamen stanu na zimu, 20. decembra.

Bass je Michaela zaprosio u septembru, ali su zbog poslovnih obaveza bili prinuđeni da planove za venčanje stave “na čekanje”.

Prošlog meseca, potvrdili su da su ozbiljni u svojim planovima, kada je Lance Michaelu poklonio još jedan prsten kako bi obeležili godišnjicu svoje veridbe.

“Ko je to zaprošen po drugi put na dan godišnjice prve veridbe? Ja!”, objavio je Turchin na Instagramu, pohvalivši se fotografijom novog prstena, od zlata i crnih dijamanata.

Jedva čekamo fotke sa bajkovitog zimskog venčanja!

J.V.M./TRAČARA


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. LOUD

  20/10/2014 at 9:23 am

  Tračaro, inteligencija ti je na nivou sobne temperature, kako će da ‘ženi’ muškarca majke ti, ženu može da oženi, sa muškarcom može da se venča, elem ko voli nek’ izvoli, nemam ništa protiv, nek’ se ljudi vole :-)))

 2. monika

  20/10/2014 at 11:29 am

  Meni je u ovom tekstu najzanimljivija činjenica da se verenik preziva Turčin. :)

 3. skandalka

  20/10/2014 at 1:16 pm

  Najveci hit su mi iskompleksirani, frustrirani i homofobicni strejtasi. Ja nemam nista protiv, nek rade sta hoce, a u sebi umiru i misle im sve najgore. Da li bi se zauzeli da vidite da na ulici biju nekog iz LGBT populacije? Licemerna g.v.a. A da li bi sve da osete samo mrvu te ljubavi, jer nije dovoljno da te voli ceo svet,dovoljno je da te voli jedna osoba i ceo svet je tvoj.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top