Dijana Janković: Otvoreno pismo povodom medijske hajke

Objavljeno: 04.08. 09:03

Tužiće sve koji je diskredituju!

Tužiće sve koji je diskredituju!

 

Pevačica Dijana Janković, koja je trenutno na odmoru sa svojim suprugom, putem svog profila na Facebooku obratila se javnosti povodom, kako kaže, medijske hajke koja se protiv nje vodi u Srbiji.

Dijana poručuje da nikada ne bi ismevala gladne ljude i dodaje da će koleginice koje pokušavaju da je diskredituju tužiti i tražiti zabranu njihovog javnog nastupa. Pismo vam u celosti prenosimo,

“Poštovani mediji, dragi fanovi, prijatelji i neprijatelji… Pošto se već danima vodi medijska hajka u vezi mene, a ja trenutno nisam u zemlji moram da Vam odgovorim… Ne znam koliko zlobni- Vi koji to radite, morate biti pa da kradete i postavljate moje privatne fotografije sa punim frižiderom i time pobunite ovaj jadan narod u Srbiji koji gladuje, da li ikada pomislite na to koliko ste Vi koji to radite jadni?

Štaviše, slika koja je nedavno procurela u javnost je moja privatna slika od pre 2-3 godine koja nema veze sa pricom koju Vi plasirate i nije nesto gde pokazujem svoj frižider. Prema tome zamoliću Vas da sledeći put ne izmišljate svakakve gluposti… Jako me je pogodilo to da ja ismejavam ljude koji gladuju jer nisam takva osoba niti ću ikada biti, odmalena pomažem ljudima i tako ću i nastaviti.

Jako mi je žao sto su Vam materijalne stvari bitnije od nekih drugih stvari pa samo to i vidite. Svi oni koji me ovih dana vređaju, omalovažavaju, prete da će mi zaustaviti karijeru, sve koleginice koje se mešaju u moj život, biće tuženi kao i jedan blog koji iznosi neistine o meni. A kazna im neće biti novac već zabrana javnog nastupa i postojanja u medijima, mislim da ce im to biti najveća kazna, a itekako imam dokaza protiv njih…Želim da svi znaju da mi nije cilj da koleginicama oduzmem posao niti ih smatram konkurencijom jer pevanje je moj hobi, da želim odavno bih to uradila… Moja plata u firmi je daleko veća nego što može da se zaradi na nastupima… Verovali ili ne, pored pevanja i vredno radim, ali neke stvari nisu za javnost… I da, jako sam srćcna žena i tuđe karijere me ne zanimaju… Sledeće novosti od mene saznaćete na sudu, a ja idem da radim na otvaranju svog prvog DJ butika. Veliki pozdrav za sve. DJ”

Redakcija Tracara.com
Loading...

faris.yuma@gmail.com'
Piše:
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar
severina2
Hot or not

Severinu žestoko iskritikovali zbor izbora haljine za crveni tepih

Severina Kojić pojavila se sinoć na jednom svečanom događaju u Zagrebu u haljini koja je izazvala mnogo komentara.