Prati nas

Dijete su oterale Peaches u smrt?!

Šokantno

Dijete su oterale Peaches u smrt?!

peaches geldof

Peaches Geldof, britanska novinarka i model, umrla je juče u 25. godini života, ali uzrok smrti je i dalje nepoznat.

Policija je detaljno pretražila njen stan, ali u njemu nije pronađena ni droga, kao ni oproštajno pismo, pa se isključuje mogućnost predoziranja odnosno samoubistva. Na drogu se prvo posumnjalo jer je Peaches u ranoj adolescenciji imala problem sa drogama.

Iako je istražni sudija izjavio da se najverovatnije radi o smrti prirodnim putem, britanski mediji nagađaju da je njenu smrt uzrokovao srčani udar, koji je posledica rigoroznih dijeta.

Uzrok smrti i dalje nepoznat

Uzrok smrti i dalje nepoznat

Peaches je, naime, pre tri godine šokirala javnost svojim mršavim izgledom, kada je naglo izgubila veliki broj kilograma. Tada je otkrila da se njen jelovnik sastojao isključivo od sokova napravljenih od povrća. Sem toga, nije jela ništa drugo.

Tačan uzrok smrti znaće se tek za nekoliko dana.

P.Ž./Tračara
Foto: Instagram, Mirror


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Giovanna

  08/04/2014 at 7:28 pm

  Tužno. Sećam se kako sam u novinama gledala prvo slike sa njenog venčanja, a onda sa jednim sinom, pa drugim i kako mi je bila sva slatka i prikazivala sliku jedne srećne mlade porodice. Pričala je kako je bila veoma tužna kada je ostala bez majke i da to nikada nije prebolela i da će se ona truditi da svojim dečacima obezbedi srećno i bezbrižno detinjstvo. Nažalost, doživeli su njenu sudbinu.

 2. ZaZarazna

  09/04/2014 at 7:25 am

  Tragično..i dalje izgleda kao da je droga u pitanju

 3. Lepi

  13/04/2014 at 1:28 pm

  Jako tužno ali pretjerala je prešla granicu mršavosti htjela je da bude mršava bila je jako mršava ali za sebe nije bila mršava jer je imala opsjednutost svojim izgledom trebala je potražiti pomoć psihologa ili psihijatra.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top