Connect with us

Dirljiva poruka Blake Lively suprugu Ryanu ReynoldsuExtra

Dirljiva poruka Blake Lively suprugu Ryanu Reynoldsu

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A photo posted by Blake Lively Fan (@livelybey) on

Nakon što je Ryan Reynolds juče dobio svoju zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu, emotivnu poruku uputila mu je supruga Blake Lively.

“Ponos je nedovoljna reč da se opiše kako sam se osećala danas”, napisala je 29-godišnja glumica na Instagramu pored fotografije na kojoj se vide ona, Ryan i njhova ćerkica James okupljeni oko Reynoldsove zvezde. “@vancityreynolds Snaga tvog uticaja je nesporna. Uvek je bila, ali sada imamo i fensi zvezdu da to i pokažemo”, dodala je je Blake.

  A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on

I zvezda Deadpoola je svojoj supruzi uputio dirljive reči nakon što je otkrivana ploča sa njegovim imenom na Bulevaru slavnih. “Želim da zahvalim mojoj ženi Blake, koja sedi tamo, i koja mi je sve. Ti si najbolja stvar koja mi se ikada desila”, rekao je 40-godišnji glumac. “Uz tebe je sve bolje. Ti činiš sve u mom životu boljim. Podarila si mi dvoje najneverovatnije dece koje sam ikada mogao da poželim”.

Par je juče na ceremoniji predstavio prvi put u javnosti dve ćerkice – 23-mesečnu James i tromesečenu ćerkicu, čije ime još uvek nisu otkrili.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top