Connect with us

Dirljiva poruka Blake Lively suprugu Ryanu Reynoldsu
Extra

Dirljiva poruka Blake Lively suprugu Ryanu Reynoldsu

A photo posted by Blake Lively Fan (@livelybey) on

Nakon što je Ryan Reynolds juče dobio svoju zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu, emotivnu poruku uputila mu je supruga Blake Lively.

“Ponos je nedovoljna reč da se opiše kako sam se osećala danas”, napisala je 29-godišnja glumica na Instagramu pored fotografije na kojoj se vide ona, Ryan i njhova ćerkica James okupljeni oko Reynoldsove zvezde. “@vancityreynolds Snaga tvog uticaja je nesporna. Uvek je bila, ali sada imamo i fensi zvezdu da to i pokažemo”, dodala je je Blake.

  A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on

I zvezda Deadpoola je svojoj supruzi uputio dirljive reči nakon što je otkrivana ploča sa njegovim imenom na Bulevaru slavnih. “Želim da zahvalim mojoj ženi Blake, koja sedi tamo, i koja mi je sve. Ti si najbolja stvar koja mi se ikada desila”, rekao je 40-godišnji glumac. “Uz tebe je sve bolje. Ti činiš sve u mom životu boljim. Podarila si mi dvoje najneverovatnije dece koje sam ikada mogao da poželim”.

Par je juče na ceremoniji predstavio prvi put u javnosti dve ćerkice – 23-mesečnu James i tromesečenu ćerkicu, čije ime još uvek nisu otkrili.

Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top