Connect with us

Luna Đogani priznaje: ‘Zbog roditelja sam išla kod psihijatra…’
Hot!

Luna Đogani priznaje: ‘Zbog roditelja sam išla kod psihijatra…’

luna đogani

Luna Đogani (Foto: Instagram)

Luna Đogani, starija ćerka Gagija Đoganija i Anabele Atijas, je priznala da joj veoma teško pada što je dete poznatih roditelja koji su se razveli.

“Bila sam pod velikim stresom jer sam na ulici slušala: ‘A to je ona mala čiji su se roditelji razveli, u novinama je pisalo to i to…’ Tada sam pomoć potražila od psihijatra i dosta mi je pomogao. Shvatila sam, da nažalost, nisam mogla da biram to da ću biti dete razdvojenih i poznatih roditelja” , tako je započela svoju bolnu ispovest Luna za Alo.

Ona je priznala da su joj najteže padala priče da je njen tata zlostavljao njenu majku. “Pitala sam ih sve što me je interesovalo. Bila sam upućena u sve kada su se razvodili i tačno sam mogla da ocenim kada je neki naslov u medijima tačan, a kada ne. Nikada ih nisam napadala, a da nisam pre toga tražila da mi objasne”, rekla je mlada devojka.

Luna je otkrila i da njen tata uglavnom ima primedbe na njene momke i da joj stalno govori da se pazi jer ima  različitih momaka. Dok mama voli sve da zna – od urino kulture do porodičnog stabla. Ona nije upoznavala roditelje sa svim momcima. “Upoznali su samo jednog koji je to zaslužio, na sreću bili su fini prema njemu”, rekla je ćerka poznatih roditelja na kraju.

Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. BOOM!

    22/02/2016 at 1:20 pm

    Ciganska posla.

  2. hm

    22/02/2016 at 2:04 pm

    @BOOM koliko plitak i primitivan komentar ste ostavili. Po cemu su ovo ciganska posla? Devojka govori kroz sta je prolazila kao i hiljade dece koja prolaze kroz razvod roditelja. Pritom poznatih. Neko postane alkoholicar, drolja, narkoman iz ove krize. Ali iz njene price deluje da su njih dvoje bili uz nju kada je razvod bio u toku. Sto je za pohvalu, jer neciji roditelji ne brinu za svoje dete vec samo da naskode svom partneru sto vise. Tako da pohvala za ovo dvoje ljudi i ovu malu sto je izasla iz svega toga kao normalna osoba.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top