Prati nas

Dobra krema je ona koja tebi prija

Sponzorisana vest

Dobra krema je ona koja tebi prija

Estar Handmade Cosmetic

Estar handmade cosmetics je osnovan 2003. godine. Ideje i koncepti su se usavršavali svih prethodnih godina. Ono što sada predajemo tebi je ESTARlozofija, a ono što radimo je ESTARalhemija.

ESTARlozofija bi se najbolje mogla opisati rečima da je Lepota tvoja najbolja verzija kako spolja tako i iznutra. Ona je sveobuhvatnost tvog tela, duše i tvojih misli, dok vodiš računa o svom telu, neguješ lepotu kroz svoje misli, znanje i način života. Lepota leži u individualnosti i vidljiva je na površini onda kada imaš znanje i alate kako da je pozoveš i prikažeš. Lepota fizičkog tela, danas u ovakvom vremenu je nešto čemu posvećujemo mnogo pažnje u šta ulažemo vreme, kojoj prilagođavomo svoje navike. Estarlozofija je koncept koji će se uklopiti u tvoje dnevne navike, obaveze i način života.

ESTARalhemija je knjiga recepata sa preko 200 sastojaka, aktivnih komponenti, ulja, eteričnih ulja, biljnih ekstrakata i savremenih aktivnih principa iskombinovanih na lucidan i smeo način u želji da se dopadnu tebi i tvojoj koži. Spojili smo egzotiku Azije sa mediteranskim stilom, kontinentalne biljke sa afričkim biljnim buterima i stavili ih u najvećoj dozvoljenoj koncentraciji da bi bili najefikasniji. I tako je nastalo 60 proizvoda magičnog mirisa i teksture. Fleksibilnost Estarlozofije dozvoljava da naše kreme uklopiš sa bilo kojom drugom vrstom tretmana i proizvoda. Da kombinuješ, da se igraš i da uživaš.

Predstavljamo najbolje pojedinačne proizvode i tretmane iz naše kolekcije sa fotografijama originalnih neupakovanih proizvoda, jer ESTAR Vam nudi KREMU. NE prodajemo ambalažu već njen sadržaj.

Body butter-i su formula koja je nastala još 2003., mnogo pre svog vremena, tada neshvaćena i neprepoznata strpljivo je čekala svoj trenutak koji je došao par godina kasnije. Jedinstvene teksture, obezbežuje 24h hidrataciju, elastičnost i mekoću kože. Mirisne note u kojima se radi su za delikatan ukus.

Body butter - Estar cosmetic

HAPPY FACE tretman – Havajski cvet frangipanija od kog se prave dugački lanci koje Havajci nose svaki put kada nešto slave doneće vam sreću i izmamiti osmeh na lice. Osvežava, odmara i opušta. Prati sledeće korake u ritmu Havajske muzike:

Frangipani peeling – piling sa frangipanijem blago utrljati i ostaviti da koža upije blagodet sastojaka iz peelinga. Nakon toga lice se ispere čistom vodom.
Frangipani maska – naneti masku u debljem sloju i ostaviti da se osuši. Nakon toga isprati vodom ili ukloniti ostatke vlažnim peškirom.
Krema po tvojoj želji i raspoloženju, može biti dnevna hidrantna, noćna regenerativna ili krema za očnu zonu koju možeš nanete i na celo lice, vrat i dekolte.

Estarlahemija ti u ovom tretmanu obezbeđuje hijaluron, ekstrakt frangipanija, arganovo ulje, karite buter i još mnogo magičnih sastojaka za srećno i nasmejano lice.

Happy Face - Estar cosmetic

HAPPY FEET– Za život su ti potrebne udobne cipele i bosonogo detinjstvo. Mi idemo gde god nas naše noge nose. Za naša cenjena stopala mi smo naša masa u kilogramima, naša obuća, način na koji hodamo, ono po čemu hodamo. Po pesku i šljunku hodajte bosi kad god možete i naravno obezbedite svojim stopalima tretman kakav zaslužuju barem jedan put nedeljno.

F1 foot peeling – piling za stopala, nanosi se blagim utrljavanjem u trajanju od desetak minuta, a zatim potopiti stopala u…
F2 foot bath salt – so za negu stopala, ostaviti stopala tako dok se “ne skuvaju”. Ako ste kod pedikira, sada je vreme za sređivanje noktiju, zanoktica, struganje kože s peta i prstiju.
• A zatim F3 oil – masaža za stopala, sa uljem koje pospešuje cirkulaciju. Što duže traje to lepše, tebi i tvojim stopalima. Probaj refleksnu masažu stopala sa ovim uljem. Ukloniti ostatke koji se nisu upili peškirom ili ubrusom.
F4 foot cream – nanesi kremu za stopala, obuj cipele i nastavi da hodaš laganim koracima kao po oblacima.

Estaralhemija je ovoga puta kombinovala eterična ulja lavande, ruzmarina i pomorandže, afričke butere i bademovo ulje.

Facial drops - Estar cosmetic

FACIAL DROPS serum za duboku hidrataciju. Da se brzo upije i da ti je koža hidrirana, negovana i nežna čak i bez kreme. Estaralhemijaje hijaluron, francuska ruža, lemongrass i margosa.

Estar cosmetic ulje

I za kraj ovog teksta, a početak našeg druženja – dobra je ona krema koja prija tebi u ovom trenutku. To se menja i uvek će se menjati u zavisnosti od toga kako se bude menjalo tvoje raspoloženje, kako se budu menjala godišnja doba i tvoje trenutne želje. Budi hrabra, oslušni sebe, pogledaj sebe i promeni zato što promena veseli. Uživajte!

Vaš ESTAR1 komentar

1 komentar

  1. Melinda ☺

    27/11/2012 at 8:18 pm

    ☺☻♥♦♣♠•◘○◙♂♀♪♫☼►↕‼♫¶§↑↓M│ťŞ
    razumete? :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top