Prati nas

Dođite na otvaranje Summer Stage BitefArtCafe-a

Događaj

Dođite na otvaranje Summer Stage BitefArtCafe-a

bitef-tracara

Summer Stage, letnji prostor kultnog beogradskog kluba BitefArtCafe, koji se nalazi na teniskim terenima Kalemegdana, zvanično će otvoriti sedmu sezonu u petak i subotu 6. i 7. juna!

 

Klub koji je poznat po živoj svirci tako će i započeti letnju sezonu, nastupima dva benda koji koji spadaju u najbolje klupske bendove u zemlji. Goste koji odluče da letnju scenu posete u petak, na nogama će držati repertoarski najveseliji bend, St. Louis, dok će u subotu za dobru žurku biti zadužen Perpetuum Mobile bend. Budući da se radi o otvaranju sve goste očekuje i par interesantnih iznenađenja.

bitef

#SelfieBitef je ime 7. letnje sezone koja dosnosi pregršt novina kada su koncertni program i događanja u klubu u pitanju, ali i par promena u samom klubu. Ovog leta će gosti Summer Stagea moći da uživaju u renoviranom, vizuelno i funkcionalno poboljšanom klubu, a sve u cilju što boljeg provoda.

Moto kluba idalje ostaju najkvalitetnije žive svirke u gradu, a petkom će, kako su verni posetioci ovog kluba i navikli, sem standardne svirke biti i svirstand up komedija.

bitef-otvaranje

Sve dodatne informacije možete pronaći na Facebook stranici BitefArtCafea, kao i njihovoj web stranici.

F.Y./Tracara.com

Loading...


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top