Prati nas

Dok je on u zatvoru, pogledajte njegov novi spot!

Video

Dok je on u zatvoru, pogledajte njegov novi spot!

chris brown

Novi spot dok je on iza rešetaka

Iako je pevač Chris Brown u zatvoru, njegovi menadžeri očigledno su smatrali da je u redu medijsku galamu o njegovim problemima iskoristi za promociju nove pesme i spota.

Da li je to pametna ideja, prosudićete vi.

Kao što zante, talentovani Chirs koje se u medijima poslednjih godina spominje samo po lošem, trenutno služi svoju zatvorsku kaznu u trajanju od najmanje mesec dana, nakon što je izbačen sa rehabilitacije, jer nije poštovao odluke suda. Online tabloidi prethodnih dana izveštavali su o tome da je Chris “očajan” i da oseća da se nalazi u “najgoroj bezizlaznoj situaciji u svom životu”.

Hmmm, nadamo se da će problematični Brown konačno rešiti svoje probleme, a dotle pogledajte njegov novi spot za pesmu Loyal, koji za manje od 24 sata ima gotovo milion i po pregleda na YouTubeu.

Redakcija Tracara.com7 komentara

7 Comments

 1. I Am Sasha Fierce...

  25/03/2014 at 3:54 pm

  Kakav smor od pesme :O

 2. Pokojna Mileva

  25/03/2014 at 4:15 pm

  Zazazarazna pesme.
  Chris ima odlicne pesme i rado ga slusam, i steta sto je postao omrazen posle svega sa Rihannom. Doduse, sam je i kriv :)

 3. DJINA

  25/03/2014 at 4:27 pm

  Meni je njega i slicnim njemu, mnogo zao. U takvim momentima i sutacijama, treba ljudima pruziti podrusku, bilo kakvu, mnogi ce osuditi i lincovati, bez da sagledaju uzroke. Medijima nije u interesu da objave, napisu nesto “normalno”, skandali su prioritet za dobar tiraz i prodaju i samim tim konstanto su “razapeti”.

 4. AnChY

  25/03/2014 at 11:26 pm

  Meni je on vrhunski frajer :)

 5. Pingback: posh littlest pet shop online free games

 6. Pingback: posh my shops game In facebook

 7. Pingback: look at this now

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top