Prati nas

Dok jedna lažna lezbejka daje homofobične izjave, druga podržava LGBT!

Extra

Dok jedna lažna lezbejka daje homofobične izjave, druga podržava LGBT!

tatu

Obe su bile lažne lezbejke, a sada je jedna od njih homofobična, dok je druga ostala liberalna! (foto: Facebook)

Lena Katina, druga članica nekada popularne ruske grupe t.A.T.u. koja se pre svega proslavila lažiranjem homoseksualnosti, iskazala je svoje mišljenje o LGBT populaciji putem Facebooka.

“Zbog nedavnih komentara na račun mog mišljenja o LGBT zajednici i mojoj religiji, mogu reći samo da nas Bog uči da živimo u ljubavi, da budemo tolerantni i da ne sudimo druge. Tako i ja živim. Ljubav je ljubav i usput jedan predivan osećaj. Svi bi trebalo da budu slobodni da vole koga žele”, napisala je Katina.

Ova Lenina izjava došla je par dana nakon što se njena kolegica Julia Volkova, druga članica dua t.A.T.u. našla u žiži zbog homofobičnih i licemernih izjava!

Podsećanja radi, Volkova je izjavila da biti gej nije dovoljno muževno, a na pitanje šta bi učinila da joj je sin gej, rekla je da bi ga “osudila jer je Bog stvorio muškarce da se razmnožavaju”. Volkova je takođe istakla kako je ženska homoseksualnost oku ugodnija i da je stoga prema njoj manje kritična. Šta god.

Redakcija Tracara.com


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. monika

  22. 09. 2014. at 22:42

  Jao,ja sam njih kao klinka obozavala.Bile su mi simpaticne.Cak mi je bilo i krivo kad sam saznala da su bile laznjak,i da je sve to bio marketinski trik.

 2. anna alien

  23. 09. 2014. at 14:57

  Kada sam pocela da ih slusam,Julija mi je bila simpaticnija,ali posle sam uvidela da je Lena “toplija” od nje. Na Juliji se bas poslednjih godina njihove karijere videlo da joj je muka od drzanja za ruke sa Lenom,grljenja…
  Dakle,tek posle 15 godina od pocetka karijere smo saznali istinu vezanu za Julijino po podrzavanje LGBT-a.
  Inace, i meni nije bila fora kada sam saznala da su laznjak :D

 3. Maja

  23. 09. 2014. at 16:32

  Julija mi nikako nije jasna sa svojim komentarom, toliko dugo se pravila prvo da je gay, a onda da podrzava, a sad ovakav komentar, ona svakako nema glas, tako da ce sad rasterati sve fanove koje je imala zahvaljujuci t.A.T.u.. Dok Lena ima i glas i normalno razmisljanje i uskoro nov album :). I meni je bilo jako zao kada se bend rastao, ja sam znala sve pesme sto na engleskom, sto na ruskom, cak sam i crvena bila, decija posla :).

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top