Prati nas

Đokovićeva poruka nakon rođenja kćerke oduševiće sve žene

Extra

Đokovićeva poruka nakon rođenja kćerke oduševiće sve žene

Foto: JustJared

Jelena Đoković donela je prošle nedelje na svet devojčicu Taru. I dok se mama oporavlja od porođaja, u kući joj pomaže suprug, proslavljeni teniser Novak Đoković, kao i njihov sin Stefan.

Đoković se juče prvi put oglasio u javnosti nakon rođenja kćerke. U objavi na Instagramu nije krio sreću zbog novog člana porodice, a iskoristio je priliku da se svima zahvali na podršci.

“Veoma sam srećan i ponosan što mogu da poželim dobrodošlicu našoj maloj devojčici Tari,” napisao je ponosni otac a potom istakao ulogu žene u porodici:

“Jelena i ja smo zajedno na ovom putovanju, i kao muškarac divim se svakoj ženi koja je prošla kroz mnogo bola i napora ne bi li stvorila život, iznedrila ga i odgajila čoveka.”

Podsetimo, porodica Đoković veoma brine o privatnosti dece. Do sada se nijednom nisu zvanično fotografisali sa sinom Stefanom, a paparaco fotografije objavljene u nekim domaćim medijima bile su predmet kasnijih tužbi.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. lopjh

  15. 09. 2017. at 05:48

  Mislim da Jelena niti voli Novaka niti njihovu zajednicku decu, jadna ta deca koja ce rasti bez majcine ljubavi. Koliko ju je varao, radio je sta je hteo, a ljubav nemoze da se kupi novcem niti osvoji medaljama. Nadam se da ce Novak jednog dana sazanti da nema nikoga u zivotu.

 2. lopjh

  15. 09. 2017. at 05:51

  jos je Jelna mlada i neiskusna, ali verovatno ce i ona nauciti kako da uzvrati (ne)ljubaav Novaku i deci.

 3. sunshine

  15. 09. 2017. at 05:55

  Dajte deci pare, placajte im bejbisiterke, privatne profesore za sport, vanskolske aktivnosti, platite mi sve, ljubav, znanje, karijeru ceo zivot.
  Sve moze da se kupi novcem, novac je smisao zivota, od rodjenja do starosti.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top