Prati nas

Doktori uživali na pikniku sa obožavateljkama!

Doktori uživali na pikniku sa obožavateljkama!

Superfinalisti X Faktora, muški bend Doktori juče su proveli nezaboravno veče sa svojim obožavaocima na Kalemegdanu kako bi se družili, bolje upoznali i napunili baterije za superfinale koje ih očekuje u nedelju uveče u Kombank Areni.

 

Veliki broj tinejdžerki je došlo da podrži ove šarmante momke, a na prijatnom pikniku bila je i njihova, vidno raspoložena, mentorka Kristina Kovač kao i takmičar X Faktora Haris Ćato koji se, nažalost, nije plasirao u superfinale. ali je došao da podrži svoje drugare.

Sjajnoj atmosferi dobrineo je i mini performans Doktora: ovi šarmatni momci otpevali su uz gitaru neke od najaktuelnijih hitova, a sudeći po fotografijama devojčice su uživale! Nakon nastupa, fotografisanja i davanja autograma Armin, Marko, Uroš, Peđa i Nikola su zahvalili svim prisutnima:

“Hvala vam što ste došli da nas podržite! Obećevamo da ćemo dati sve od sebe u superfinalu! Budite uz nas, spremamo vam nezaboravan provod u Areni!” 

 4 komentara

4 Comments

 1. memories

  18/03/2014 at 2:27 pm

  ovaj mali Cato se svuda trpa

 2. Nicki Minaj's Biggest Barb

  18/03/2014 at 2:36 pm

  Fino što su to organizovali za obožavateljke,ali ja ipak mislim da će Danijel da pobijedi i navijam za njega! :D

 3. Jovan

  18/03/2014 at 3:01 pm

  Idem ja tako, listam slike, sve lepo, priroda, ceo skup, a onda_____ HAAARSS ĆATOOO AHAAHHAH Ajoj kad sam se skoro uplašio.. hgaaha :D

 4. Nisam Ja

  18/03/2014 at 10:14 pm

  Predizborna kampanja…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top