Prati nas

Domaći muzičari snimili pesmu za Japan

Vesti

Domaći muzičari snimili pesmu za Japan

Pisali smo o humanitarnom kocertu, a sada evo par reči o još jednoj akciji za pomoć narodu Japana.

Razorni zemljotres koji je 11. marta ove godine pogodio Japan je, pored katastrofalnih posledica koje je ostavio za sobom, uspeo da ujedini milijarde ljudi širom sveta u molitvi za narod Japana.

Band aid je format koji preko 30 godina ujedinjuje muzičare sa jednim ciljem, a to je da pesmom pruži podršku i podseti narod na probleme drugih naroda širom sveta. Ovoga puta podrška Japanu došla je na taj način i iz Srbije. Band aid for Japan je projekat koji je pokrenula Radio Televizija Srbije zajedno sa pevačima, tekstopiscima i marketinškom agencijom Communis.

Pesma Kokoro ni ai o (Smile instead of tears) koju je napisao Neša Pavlović okupila je neke od muzičara sa ovih prostora kao što su Vlada i Bajka, Lena Kovačević, Bilja Krstić, Ana Milovanović, Ljuba Ninković, dečiji hor Radio Televizije Srbije i čuveni Duda Bezuha na električnoj gitari. Spot za ovu pesmu snimljen je u prostorijama Radio Beograda, pod rediteljskom palicom Ace Boškovića, a uskoro ćemo moći i da ga vidimo…3 komentara

3 Comments

 1. tinanik

  12/04/2011 at 4:30 pm

  Divno!

 2. bela

  13/04/2011 at 5:48 am

  Svaka cast!!!

 3. sweet

  13/04/2011 at 6:13 am

  ne radujem se nicijoj nesreci i to u Japanu mi je zastrasujuce. A ko je snimio pesmu o Kraljevu? Mi? Japanci? Bitno je da mi lepo izgledamo drugima, a sto se u ogledalo ne gledamo to je ok.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top