Doncafe i Tračara vas vode na balet

Objavljeno: 03.04. 12:05

U okviru Belgrade Dance Festivala, koji se trenutno održava, predstavljamo vam dva plesna komada koja će biti izvedena u Beogradskom Dramskom pozorištu.

Kompanija Josija Berga i Odeda Grafa uspešno deluje na dve plesne adrese, u Centru Suzan Delal u Tel Avivu i u Kući igre u Kopenhagenu. Između dva nova naslova iz njihove putujuće radionice koju karakteriše klasični montipajtonovski stil, bilo je teško odlučiti se za jednu predstavu.

Tako nam se ovi izuzetni koreografi, sa dugim plesnim stažom u londonskoj trupi DV8, predstavljaju sa celovečernjim komadom Izgubljena životinja (6. april), a već sledeće večeri igraju komad 4 muškarca, Alisa, Bah i jelen (7. april).

Inteligentan humor crne fantazije, za publiku koja preferira igru koja se naslanja na životna iskustva i tehnike dramskog teatra, naginjući ili čak prevazilazeći najzanimljivija pozorišna ostvaranja.

Vaša Tračara u saradnji sa Doncafé-om vam je obezbedila 2×2 karte za svako veče. Ako želite da prisustvujete nekoj od predstava, pošaljite email na mail@tracara.com sa naznakom “Za Izgubljeni životinju” ili “Za 4 muškarca” (u zavisnosti šta želite da gledate) i pošaljite nam vaše ime, prezime i broj telefona. Srećno! :)

Dobitnici karata su: Zvezdana, Rajma (za 4 muškarca), Tijana Š. i Jelena J. (za Izgubljenu  životinju).Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

Ognjen-Amidzic
Hot or not

Ognjen Amidžić u potpunosti promenio svoj imidž: Kako mu stoji plava kosa?

Ognjen Amidžić je odlučio da iznenadi svoju publiku neverovatnom transformacijom u novoj epizodi svoje emisije.

Prijavi se za naš newsletter

Najnovije vesti prvo stižu u tvoj inbox!
Ime
E-mail