Prati nas

Donna Ares: Ne pitam koliko ću živeti

Hot!

Donna Ares: Ne pitam koliko ću živeti

Hrabra borba protiv raka

Hrabra borba protiv raka

Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares, mesecima se bori sa opakom bolešču, a fanove, prijatelje i one koji boluju od raka, svakodnevno obaveštava o svom stanju. Bitka sa rakom počinje onog trenutka kada oterate strah, ističe ona.

“Ne pitam koliko ću živeti. A oni koji su bolesni uvek znaju šta treba da kažu. Koliko je još ciklusa pred njima, koliko bole vene dok se ne ugradi port, da li je teže izgubiti kosu ili trepavice…” priča otvoreno pevačica za magazin Azra.

Donna, koja o svojoj borbi priča javno kako bi pomogla drugim obolelim ljudima, otkriva šta oseća ovih dana.

“Najpre se pojavio neobičan umor. Jednostavno sam bila umorna, klonula, sve mi je bilo teško… Takav kolaps vlastitog tela, gubitak kontrole nad njim, zaista me prestravio. Međutim, spoznaja da imam jednu od najgorih bolesti na svetu nije me toliko pokosila. Razmišljala sam: Ok, Azra, eto i taj rak i s tim ću se suočiti, ali zašto sad? Baš smo ti i ja pričale o tome kako ću se seliti, sve je već bilo zaokruženo. Zdravo Bosna, Majorka i Nemačka širim vam ruke. Ali nećeš!”dodaje hrabra pevačica.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. ana

  25/11/2014 at 9:18 pm

  A rak cega ona ima? Bas mi je zao, jako hrabra zena. Brzo ozdravljenje joj zelim!

 2. Naninanaj

  25/11/2014 at 9:24 pm

  Jako sam srcem uz nju, jer sam najlepse momente imala uz pesmu A to mi nije trebalo, tad sam se bila opako zaljubila.Donna, hocemo jos tvojih pesama, izdrzi, ti si prejaka zena

 3. Tailly

  26/11/2014 at 2:41 pm

  izdrzhi Donna , bices ok …

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top