Prati nas

Doris Bizetić se ovako obračunala sa hejterima!

Extra

Doris Bizetić se ovako obračunala sa hejterima!

Doris se obračunala sa onima koji je ne podržavaju! (foto: puls)

Doris se obračunala sa onima koji je ne podržavaju! (foto: puls)

Doris Bizetić se, u opširnom postu na Facebooku, odlučila je da se obračuna sa svima onima koji osporavaju njen talenat, a usput je razvila i svoje porodično stablo, navodeći sve znane i učene ljude u familiji.

“Odavno mi je muka od predrasuda i neistina koje stalno slušam o svojoj porodici i sebi. Odlučila sam da neću više da ćutim o raznim glupostima koje čujem i to od ljudi koji čak ni ne zaslužuju da se čuje njihovo mišljenje (toliko su neobavešteni – a ne samo zlonamerni). Ako će neko da nas vređa onda barem neka zna o čemu priča. I da sam htela ne bih mogla da postanem površna glupača jer sam rasla uz visoko obrazovane članove porodice. Osim što su duhoviti i talentovani moji su završili fakultete: prababa – novinar, lektor, korektor; tatin otac – slikar i fotograf; mamin otac – magistar vajarstva, profesor; tatina mama – vajarka; mama – diplomirani oboista i tekstopisac; sestra – diplomirani filmski i TV montažer…”, napisala je Doris, ali tu nije kraj njenom nabrajanju učenih predaka.

“Luka Mladenović, čuveni slikar/grafičar starog Beograda, je moj deka. Jovan Janićijević Burduš – tatin ujak; Ksenija Djokić (Janićijević) moja tetka… Samo izuzetno zlonamerni mogu da pomisle da sve to nije ocrtano u mojoj genetici. Ja sam kompletan autor svih svojih pesama, plus sam ih producirala-snimila, miksovala. Svaka budala koja voli da pljuje po meni (normalno anonimno) ne ume ni delić ovoga što ja umem, nema ni T od tih talenata. Znam da su ljudska zloba i glupost nepresušni i večni, ali ipak nekad moram da se oglasim. Inače, pijuckam čaj, ušuškana, nisam ni ljuta ni besna nego sam uvek iskrena i bez foliranja, ne mogu da se pravim da je u redu ono što nije ni malo u redu, i pre svega nije tačno”.5 komentara

5 Comments

 1. Sara

  09/01/2015 at 2:47 pm

  A, ti si?

 2. Naninanaj

  09/01/2015 at 5:09 pm

  samu sebe proziva I sama se brani…koji bre fanovi koji bre zlonamernici?ko nju primecuje? Koga briga sta su joj preci, kad ona predstavlja crnu netalentovanu ovcu….ajde da ima 37, ali ona sa 27 ima imidz zena iz osamdesetih kad je rodjena, kako ne gleda oko sebe, pa da se malo sredi? Pesme su joj smejanje nevidjeno, katastrofa aranzmani, kompjuterska tehnika iz vremena DOSA I Komodora, stala je u toj etapi kada je njen cale postao popularan. Boris Bizetic jeste umetnik, nije neki najbolji, ali jeste u odnosu na ovu smejuriju!

 3. Koji sam ja meni kralj

  09/01/2015 at 5:32 pm

  Je l’ ovo sve stvarno neko procito?

 4. bonny

  09/01/2015 at 6:05 pm

  U svakom zitu ima kukolja i u svakoj porodici intelektualaca ima neko ko je daleko od toga.

 5. SRBIJA

  16/09/2016 at 8:46 pm

  Kao prvo nemora da znaci da je nko pametan ili inteligientan ako je zavrsio fakultet .Kakvih sam se ja tupadzija nagledao za zivota sa fakultetima da ti pamet stane samo da se smejes od njihove gluposti .Ono sto je Boris radio smeh terapiaj,bb show,Rokeri s Moravu…Je odradjeno odlicno talentovan covek Doris je nesto i pokupia od oca genetski ali je to da vise podseca likom na njega nego talentom.Ja sam cuo nesto da ona peva ali je nikada nisam slusao sem u bb show emisji daleko je ona od neke zvezde ili popularnosti svog oca svojevremeno .Treba jedno da nauci nemora da znaci ako je fakultetski obraznovan da je bogom dan,i da je sto posto inteligentan sto rece moj kolega sto veca skola veca budala u vecini slucajeva je to i tacno.Nemora da znaci ako je neko automehanicar,bravar … Da nije inteligentan cak naprotiv.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top