Đošina hit izjava: Evo zbog čega hvatam na šarm!

Objavljeno: 01.06. 13:08

(foto: Prva.rs)

(foto: Prva.rs)

Povodom kokain-afere, koja je pre nekoliko nedelja uzdrmala Srbiju, Bogoljub Mitić Đoša je gostovao u emisiji Ami G kako bi još jedanput demantovao navode da je dilovao drogu među pripadnicima estrade.

Glumac je istakao kako mu je cela priča bila smešna sve dok ga nije pozvala majka u suzama, ali ju je umirio kada je doneo potvrdu iz policije da se protiv njega ne vodi nikakav krivični postupak, sa čime će i izaći na sud sa dnevnim novinama koje su objavile ovu priču zbog koje je, između ostalog, izgubio i neke unapred dogovorene poslovne angažmane.

Đoša se, u svom maniru, trudio i da na duhovit način pristupi ovoj temi, zbog čega mu je voditelj Ognjen Amidžić dao pohvalu da se uvek hvata na šarm.  “Pa, nemam na šta drugo!”, našalio se komičar. “Kažu za debele ljude da su dobrice, da su duhoviti i fini. Pa, naravno, ne mogu da se biju, ne mogu da begaju, i šta im je onda ostalo? Da budu fini.”

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

gigi-hadid
Hot or not

Gigi Hadid obožava ovu minijaturnu torbicu vrednu 11.500 dolara

A post shared by Livia (@liviathing) on Jun 21, 2017 at 10:29am PDT Gigi Hadid uživa u ljubavi sa Zayn Malikom, ali ima i...