Prati nas

Dr Feelgood predstavio strip o zdravom životu

Događaj

Dr Feelgood predstavio strip o zdravom životu

Promocijom edukativnog stripa dr Saše Plećevića u klubu Cinema, poznatijeg kao dr Feelgood, otpočela je humanitarna kampanja Dr Feelgood i Novo Nordisk: 505 – sifra za zdrav zivot. 

U okviru kampanje širom Srbije bice organizovana predavanja na temu prevencije i zdravog života koja su namenjena mladima.

“Šifra 505 je namenjena zdravim ljudima koji žele da sačuvaju i unaprede svoje zdravlje. Ako se budemo pridržavali saveta iz stripa, sprečićemo nagomilavanje viška kilograma, naš imunitet ce biti jači, ređe cemo biti bolesni, sprečićemo i hronična oboljenja po kojima smo, nažalost, vodeća nacija u Evropi, smanjićemo stres i imaćemo na pretek pozitivnu energije koja nas pokreće.”, rekao je dr Feelgood.

Feelgood i strip

Veselin Jevrosimović

Promociji je prisustvovalo nekoliko stotina ljudi, među kojima i mnoge javne ličnosti: Veselin Jevrosimović, Milka Forcan, Nebojsa Grnčarski, Vesna Čipčić, Danijela Dimitrovska, Milica Zarić, Vesna Jugović, Buba Miranović, Miloš Milovanovic, Maja Žeželj i Dragana Mićalović.

Dragana Mićalović

Milka Forcan

Maja Žeželj sa porodicom

Vesna Čipčić

Danijela Dimitrovska

P.Ž./Tračara3 komentara

3 Comments

 1. Mita

  22/03/2013 at 6:30 pm

  E bas mu hvala, bez njega ne znam kako bih ziveo

 2. Sunny

  23/03/2013 at 2:00 am

  Uzas koji utripovani foler koga guraju njegovi pajtosi.
  Prodaje maglu ,krajnje odrvratan tip.

 3. Tara

  23/03/2013 at 4:14 pm

  Ajde,bre vise.Muka mi je vise od ovog coveka.Kao,da je popio svu pamet ovog svet.Moj decko je profesionalni sportista i fitnes trener,pa nikada,ni meni ni drustvu ne soli pamet,kao doticni.Ne zna,covek sta ce,pa samo ponavlja isto.Svasta.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top