Prati nas

Dragana Mirković sakrila nesreću od roditelja

Vesti

Dragana Mirković sakrila nesreću od roditelja

Dragana Mirković

Dragana Mirković

Pre skoro mesec i po dana, Dragana Mirković je doživela automobilsku nesreću zajedno sa svojim suprugom Tonijem, kada je povredila kičmu. Pevačica otkriva da njeni roditelji nisu znali za to, kako navodi izvor.

“Niko nije znao za nesreću, čak ni moji roditelji od kojih sam to krila skoro dve nedelje. Ne volim da ljudi do kojih mi je stalo brinu za mene, a ne mogu da mi pomognu.”

Sudar su doživeli tako što su putovali iz Beograda za Beč kada je minibus direktno naleteo na njih i udario ih. Dragana i Toni su bili u automobilu marke Maybach i srećom su izbegli teže povrede. Međutim, Dragana je povredila kičmu i lekari su joj prognozirali tri meseca oporavka.

PROČITAJTE KAKO JE DRAGANA MIRKOVIĆ POMOGLA JELENI KARLEUŠI!

S obzirom da je planirano da 3. oktobra održi koncert u Beogradskoj areni i tako proslavi 30 godina karijere, mnogi ljubitelji Draganine muzike su se uplašili da do koncerta neće doći.

“Razmišljala sam i da pomerim koncert, ali poznajući sebe, da sam odložila koncert nikada ga ne bih održala. Tako da nema potrebe moja publika da brine, koncerta će biti”, umirila je Dragana svoje fanove.

Želimo Dragani brz oporavak!

Tracara.com


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Tasha

    21. 07. 2014. at 20:16

    zelim joj brz oporavak!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top