Prati nas

Dragana Mirković u epizodi ‘Mala nevesta’

Video

Dragana Mirković u epizodi ‘Mala nevesta’

Ona je ‘Mala nevesta’ u novom spotu

 

Popularna folkerka Dragana Mirković oduvek je pratila trendove: nakon njenog poslednjeg spota Mili, mili mnogi su je prozvali srpskom Nicki Minaj (za neupućene – zbog šminke), a vlasnica DM Sat televizije sada je snimila novi spot, inspirisan, ni manje ni više nego indijskim serijama.

Dragana je ekranizovale pesmu Pucaj pravo u srce sa njenog poslednjeg albuma, a realizaciju spota prepustila je, kome drugo do svojoj produkciji, DM. Ili se pevačica navukla na Malu nevestu, ili je reditelj spota veliki fan pomenute serije – drugo objašnjenje nemamo. :)

Pogledajte spot, a vaše utiske očekujemo u komentarima.

Redakcija Tracara.com


Loading...
55 komentara

55 Comments

 1. hari

  18. 03. 2013. at 18:45

  hahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahaha

  @Tracaro umro sam zbog ovog Srpska Nicki Minaj (zbog sminke) hahahahahahahahhahaha hvala zbog malo smijeha hahahahhaahaahahahahahahahaahahahahahahahahhahahahaha

 2. Dušica Mala

  20. 03. 2013. at 21:48

  prava anandi xaxa

 3. Katarina

  29. 03. 2013. at 07:53

  Hahah jooj ja bednije komentare u zivotu nisam procitala :D dragana je carica u svemu sto uradi, barem za njene fanove!! vi ste samo neki koji je mrze…ocigledno.. pjesma i spot su vrh, ako vam nepase nemojte slusati niti gledati al’ ostavite nam Gagu na miru! bavite se sa svojim poslovima..

 4. :P

  29. 03. 2013. at 08:00

  pravi ste nesretnici jaooo hahaha :D jel ima malo krava kod vas da cuvate, da barem imate po cjeo dan nesto za raditi, ocigledno vam je dosadno. nevolite neku pjevacicu a pratite njen rad, vi ste uzas a ne ova zena, koja je najveca zvjezda na nasom prostoru a sta se vi???? niko i nista! :D dovidenja..

 5. boba

  30. 08. 2013. at 14:48

  E sad da je ovo napravila neka zvezdica Granda koja nije usla u uzi izbor ja bi rekla ,sta ce dete treba neko da joj pomogne da krene pa misli bidna mozda je zapaze .Ali DRAGANA MIRKOVIC Verujte bas sam sa razocarala pesma je sa soder liste ,za kopiju Anandi je matora.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top