Prati nas

Drake proslavio 32. rođendan

Foto

Drake proslavio 32. rođendan

Planetorano popularni Drake proslavio je svoj 32. rođendan u utorak uveče, organizujući ogromnu žurku koja je imala motive ranih dvehiljaditih godina.

Goya Studios u Holivodu, gde je reper inače proslavio rođendan, bio je ukrašen ogromnim blockbuster video wallom, mašinama za točenje pića, i ako je suditi po fotografijama objavljenim na instagramu od strane gostiju, reper se potrudio da rekreira izgled 106 & Park seta, odnosno nekadašnjeg američkog hip-hop i RNB šou programa.

Među prisutnima na žurci su se našli i French Montana, Swizz Beatz, G-Eazy, Diddy i Kendall Jenner. 

Za Drakea, koji je nedavno dobio sina sa porno glumicom Sophie Brussaux, ovo je bila veoma uzbudljiva godina.

Reper je izjavio da je sin, kog je dobio sa Sophie, drastično uticao na njegov život. “Ja sam samohrani otac koji pokušava da komunicira sa ženom koja … znate, imali smo svojih momenata. I želim da budem u stanju da objasnim svom sinu šta se dogodilo. Ali ne želim da u njemu ugasim ljubav prema majci … čak ne želim ni da svet bude besan na njegovu majku. Jednostavno smo se našli u takvoj situaciji i oboje smo poputno odgovorni za to. Trenutno sam samo jako uzbuđen što ću biti otac. Imam sina, on je predivan dečak!” objasnio je Drake tokom svog gostovanja u emisiji The Shop, LeBrona Jamesa. 


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top