Drama: Cuca se onesvestila u uživo programu!

Objavljeno: 27.03. 10:41

Zašto je Cuca pala u nesvest?

Zašto je Cuca pala u nesvest?

Sinoć je u rijalitiju Parovi bilo veoma burno, čak i bez prisustva Atine Ferari koja je kažnjena i prebačena u karantin. U vili je učesnike posetio Milomir Marić, a ovaj segment je simbolično nazvan Parovi Goli život, kao aluzija na emisiju istog naslova koju Marić vodi na toj televiziji.

Marić je između ostalog predstavio i novog učesnika rijalitija, izvesnog Zmaja od Šipova, zvezdu Youtuba,  poljoprivrednika i bivšeg jahača bikova, koji je, kako je sam izjavio, ušao u vilu da “pomiri zaraćene strane i oženi Jelenu Golubović”.

Međutim, u jednom trenutku je nastala gužva i ukućani su  krenuli da zapomažu i brzo ustaju da pomognu Cuci, koja se onesvestila.

Dok su je pridržavali i vodili da se umije, čulo se nekoliko uzdaha, nakon čega se Cuca povratila. Petnaestak minuta kasnije se vratila u dnevni boravak i rekla da se oseća bolje.

“Bolje mi je sada. Hvala svim učesnicima, mi smo ovde kao jedna velika porodica” , izjavila je Cuca nakon povratka.

Nismo jedino sigurni kakva je to destruktivna porodica, puna nasilja, vređanja, bluda i razvrata na koju je Cuca mislila svojom izjavom.

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

3 komentara

  1. lola

    cuco grozna si

  2. nata

    folira se

  3. May

    Da nije opet trudna :D?

antoine oliver pilon 5
Hot or not

Da li je ovo najotkačenija muška frizura u 2017. godini?

20-godišnji kanadski glumac Antoine Olivier Pilon, najpoznatiji po ulozi problematičnog tinejdžera u filmu Mommy, postao je predmet rasprava na mnogim internet platformama zbog nove frizure.