Prati nas

Drugačije čarape za drugačije ljude- Socks from Heaven

Sponzorisana vest

Drugačije čarape za drugačije ljude- Socks from Heaven

Socks From Heaven – raznobojne i unikatne čarape

Pre nekoliko meseci smo počeli da pričamo priču o jednom drugačijem gradu, o nekim drugačijim ljudima, onima koji vole boje, koji su hrabri, koji vole izazove. Upravo za njih i zbog njih smo napravili novi domaći brend unikatnih čarapa, Socks From Heaven. U svetu globalne komunikacije, sa ponosom kažemo Socks From Heaven, Serbian Originals. Ne pozivamo se ni na kakav lokal patriotizam, naprotiv.

Naš cilj je da tako dobro poznat duh i kreativnost našeg grada i zemlje prenesemo u svet. Sve to činimo sa puno odgovornosti i svesnosti da je to mač sa dve oštrice. Onakvi kakvi smo, hrabri i odvažni, krenuli smo da bojimo naš Beograd, ali se tu ne zaustavljamo, idemo dalje, krenuli smo da obojimo svet.

Zasto su naše čarape drugačije? Zašto je apsolutni must imati ih? Ovo su pitanja koja smo sami sebi postavljali na početku ove naše predivne avanture. Odgovori su se sami nametali, što smo bili bliže cilju. Podelićemo ih sa vama.

Svi vrlo dobro znamo da su čarape najintimniji deo naše garderobe. Kao takve, nismo hteli da budu samo nemi učesnici svakodnevnog života, već smo želeli da im damo ljudsku dimenziju, da bi ih osetili kao stvarni deo sebe. Da omogućimo ljudima da preko njih pošalju neku suptilnu poruku, da diskretno komuniciraju sa okruženjem.

Zvuči stidljivo? Možda, ali to svakako nije. To što ne vičete na sav glas ne znači da vas ljudi neće razumeti. E, upravo je tu prava vrednost našeg proizvoda. Naše čarape smo svi mi, one imaju sve vrline i mane koje svi mi posedujemo. Razlika je u tome što ih se mi ne stidimo, već ih slavimo. Slavimo ih zato što poštujemo drugačije, zato što cenimo svačiju individualnost i ličnu osobenost. Šaljemo jasnu poruku univerzalnosti kroz naše lude modele čarapa. Da li ste već čuli kako se zovu? Imamo za svakog po nešto. :)

Čarape za svaku priliku – SFH

Možda ćemo bolje objasniti ovako: “Znate, postoji jedan lik koji je tako Dosadan i Lenj, sve vreme Hipnotisan, pomalo Lud i Paničan, ponekad Glup i Histeričan, a pritom Štreber i prilično Pametan, često je Spor ili možda Brz, pa zato zna i da bude Jeziv kada je Zapovednički nastrojen, a sve to zato što je Glupan koji je u Old School fazonu, koji voli Sportski stil i zna da na pravom mestu upotrebi reč Diva”.

Da li vam ova rečenica zvuči čudno? Da, ona jeste neobična upravo zato što sadrži imena svih naših modela čarapa. Sama rečenica dovoljno govori u prilog naše ideje da su Socks From Heaven čarape za svakog od nas, za svakog ko se ne boji da bude ono što jeste. Drugim rečima, 17 modela čarapa sa karakterom.

Naše čarape nisu samo dobra ideja i zamisao, one su i proizvod vrhunskog kvaliteta. Dizajn istih je delo našeg tima na čijem čelu su dve beskrajno kreativne devojke Jasmina i Ana, čija se vizija ostvaruje na najbolji mogući način. Socks from Heaven jednostavno nisu puka potreba, nego apsolutni fashion statement.

U našem malom svetu, mi smo napravili veliku stvar. Dođite da zajedno bojimo jedan drugačiji svet. Počnimo od naše radnje na Terazijama 26.

Socks From Heaven

Čekamo vas!

Vaš Socks From heaven tim

Loading...


1 komentar

1 komentar

  1. 3:)

    19/12/2012 at 4:22 pm

    Koliko kostaju,milion dinara? :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top