Prati nas

Duelisti su…

… spisateljica Jasmina Ana i pevač Renato Henc.

Kako su sluge protekle nedelje bili Baki i Jasmina veći broj štapića od farmera dobila je Jasmina, pa je ona tako postala prvi duelista. Najmanji broj glasova publike imao je Renato, čime je određe i drugi duelista. Neko od njih dvoje sutra ispada.

Šta mislite ko će to biti?

Sa Farme ispada...

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...5 komentara

5 Comments

 1. Milanka

  09/10/2010 at 11:10 pm

  renato napolje

 2. TARABA

  10/10/2010 at 1:27 am

  ZAO MI JE OBOJE ALI OCIGLEDNO JE DA ZADRUGA BIRA KO ISPADA I KO JE NAVODNO U IME GLASACA DRUGI DUELISTA. OVA FARMA JE UZAS JEDAN, TAKO DA BOLJE DA IZADJU SVI NORMALNI I OSTANU BAKI,VENDI,NATA,JELENA,ZLATA,TINA I PEJA….BAREM BI LJUDI ZNALI DA IMA MNOGO BOLJEG PROGRAMA NA DRUGIM KANALIMA JER SLUSATI VENDI KAKO PRODAJE PAMET A ZNAMO SVI KOJE ONA ILI BAKI KAKO GLUMATA A AGRESIVAN JE DO BOLA ILI NATALIJA KOJA NE SILAZI JADNOM BANETU SA ONE STVARI O TINI NECU DA KOMENTARISEM JER PICE NIJE RAZLOG A ZA JELENU NEZNAM NI KO JE ONA NITI STA TRAZI NA FARMI.ZAO MI ZORANE STO JE JEDNA -DAMA- DR-VENDI VREDJA ALI KADA SAM VIDELA DA NIKO NE KAZNJAVA STVARNE KRIVCE VEC SAMO SRBI LETE JASNO MI JE DA OVA FARMA IMA NEKU PORUKU KOJA JE LOSA PO NAS MISLIM NA SRBE U SRBIJI I BOLJE JE NE NERVIRATI SE JER OCIGLEDNO JE DA NAS NEKO TERORISE PA CAK I U RIJALITIMA KOJI SE U SRBIJI ODRZAVAJU.

 3. nata

  10/10/2010 at 11:53 am

  taraba
  potpuno se slazem sa tobom

 4. MINA

  10/10/2010 at 12:13 pm

  jel neko zna sta se desava na farmi. nesto u vezi Bate Zdravkovici Marjana. nesto mi nije jasno

 5. Nzm ime...xDDD

  10/10/2010 at 3:43 pm

  Ja msm a ce da ispane Renato jer on ima vec najamnje glasova publike,a jedino ako se publici vise svidja Renato Od Jasmine Ane,ona ce da ispadne…Ja bih inace volela da ispadne Renato…Navijam zA NatalIJU,Bakija i za onu bakicu…:DDD

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top