Prati nas

Dunja Ilić: Ovo je istina o mom ‘prodavanju’ vere i prozivanju Srba

Hot!

Dunja Ilić: Ovo je istina o mom ‘prodavanju’ vere i prozivanju Srba

(foto: Facebook)

(foto: Facebook)

Nakon prašine koja se podigla oko fotografija na kojima se nalazi pretučena Dunja Ilić, pevačica se vratila u Beograd, a osim što je selidbu ovekovečila nizom fotografija, ona je odlučila i da razjasni pojedine nesporazume koji su nastali u proteklim godinama, a koji su vezani za menjanje veroispovesti i prozivanje Srba.

“Kad pravo iz jednog haosa upadnes u drugi…Treba davati izjave…Spava se na tepihu…Ne radi tuš ni vodokotlić…Treba zivkati majstore i čistiti iscrpljen 24 sata za njima…Onda je jedino rešenje da lepo sedneš i pozabaviš se kubizmom…”, napisala je Dunja uz propratnu fotografiju.

(foto: Facebook)

(foto: Facebook)

“Svi ovi sa porukama ”Jao,kako si brzo ozdravila.’ Neka… Neću da budem prosta… Dakle, trebala sam da kukam narednih mesec dana da bih ljudima udovoljila? Bilo…Prošlo… Ide se dalje… Boli me uvo da patetišem… Realno…”, odgovorila je Ilićeva na prozivke onih koji su bili sarkastični povodom toga da je iscenirala napad. “Jao, kad krenu sa teorijama zavere… Moj ćale meni dao nekakve milione.. .Ja se, bre, ubijam od para…itd. Samo da ih informišem da ja živim u garsonjeri od 25 kvadrata i da se ponosim time. Bar sam je stekla pošteno sa 24 godine…Toliko…”

(foto: Facebook)

(foto: Facebook)

Za kraj, Dunja se osvrnula i na napade  koji su spomenuti u uvodu ovog teksta. “Dakle, najveći problem je vera. Ništa ja nisam prodala za večeru, odgajana sam u porodici u kojoj je majka pravoslavne vere, a otac ateista. Rekli su mi da kad dovoljno odrastem sama odaberem koje ću vere biti, tako da nisam mogla prodati pravoslavlje, a inače iako sam islamske verosipovesti ,itekako poštujem pravoslavlje i nema praznika koji ne čestitam i ne proslavim sa svojim dragim prijateljima i članovima porodice koji su pravoslavne veroispovesti. Malopre sam odgovarala na pitanja da li je istina da sam izjavila ‘Srbe na vrbe!’ ili ‘Srbima je u genima da kolju!’ Ni u toj Bosni ja nisam pokušavala da budem Bosanka, ni u Moskvi Ruskinja, kamoli Albanka u Prištini! Najružnije sto sam rekla o Srbiji je ‘Žao mi je što se moj trud oko muzike nije više cenio!’ Molim bilo koga ko nađe video snimak na kome govorim bilo šta slično da mi ga dostavi, častim i što nemam, jer znam da NE POSTOJI!!! Možda mi je ova situacija i dobrodošla da se napokon zaustave te bljuvotine da sam ja ikada spominjala Srbiju u lošem kontekstu!”

Loading...


7 komentara

7 Comments

 1. lazar

  05/07/2016 at 12:13 pm

  Ovaj p%rnić ima lošu muziku hehe

 2. ja

  05/07/2016 at 12:15 pm

  Pričajte šta hoćete, ali Dunja je pre Beyonce objavila video album, imala je transvestite u spotu pre Karleuše, pisala je kolumnu pre Karleuše, imala je najbolje spotove, radila stvari koje su ispred vremena. Podrška za Dunju!

 3. miki

  05/07/2016 at 12:16 pm

  lice pokrila pedu i čkupi otkrila

 4. ja

  05/07/2016 at 2:42 pm

  Posto si slavila podedu Albanije ,pljuvala Srbiju,i neka si od siptara dobila batine…Da je ovo drzava kako treba nebi ti mogla vise nikad u Beograd…nazad u Pristinu da te terorisu siptari…kucko izdajnicka..

 5. miii

  05/07/2016 at 2:44 pm

  A ova budala sto je podrzava u komentaru treba da uradi isto sto i Dunja…proveri veru i pravac kod siptara..budale jedne

 6. Edgar

  05/07/2016 at 5:51 pm

  Nikome ne sudi, da ti ne bude suđeno!!! Dunja ima pravo na svoje mišljenje i slobodu govora!!!

 7. aaa

  05/07/2016 at 6:18 pm

  A ko i što je ova?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top