Prati nas

Dvor: Maja htela da bije Bebi, Nemanja povredio ruku!

Vesti

Dvor: Maja htela da bije Bebi, Nemanja povredio ruku!

Maju Nikolić toliko nervira Bebi Dol da je u jednom trenutku poželela da je prebije! Kako je nasilje zabranjeno u svim rijalitijima, Maja je morala da pribegne svojoj staroj metodi – osula je paljbu rečima po Bebici.

“Ti si gora od Hanibala Lektora, svima nama piješ krv, jedva čekam da te izbace napolje. Psihopatu kao ti ja bih najradije prebila”, prosiktala je Maja.

Inače u napadu na kraljevstvo, o kome smo pisali, Nemanja Nikolić je kralja i kraljicu branio rukama, a ne štitom, zbog čega je povredio ruku.

“Nemanjina šaka je od udarca postala osetljiva na dodir. Ruka nije naprsla, niti je u uganuću! Nemanja je nakon povrede napustio “Dvor” kako bi ga pregledao lekar specijalista. Povreda nije ozbiljna, a terapija uključuje jednu vrstu vitamina i mazanje adekvatne masne kreme “, kaže za Blic portparol Dvora Nemanja Josifljević.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Nineta

  11. 02. 2011. at 23:18

  Stvarno sramota! Da li je moguće da ovakvu kič, jadnu, primitivnu i beskrajno sramotnu emisiju iko može da gleda?!
  ko su ti anonimusi?!
  I dokle ce producenti forsirati ovakve emisije kojima nam poručujemo da smo stoka!

 2. ma-realno-brateeeeeeee

  12. 02. 2011. at 14:36

  Ja stvarno ne verujem da se ovakve emisije i dalje gledaju….totalno ispiranje mozgova… i jos su to naslovne i glavne teme danasnjih novina…sramota za ovu zemlju… zar smo spali na to da nas zabavljaju “ljudi” koji nemaju ni osnovnu…da nas zabavljaju bahanalije i golotinja….zar je to poruka koju porucujemo mladom svetu : skidajte se kako bi ste bili IN… ?!

 3. BELLA

  14. 02. 2011. at 09:04

  DVORSKE LUDE IGRAJU, DOK SRBIJA GLADUJE!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top