Prati nas

Dvor: Produkcija izbacila Maju Nikolić!

Vesti

Dvor: Produkcija izbacila Maju Nikolić!

Kao što smo ranije danas pisali, produkcija rijaliti šoua Dvor izbacila je pevačicu Maju Nikolić zbog govora mržnje i antisemitizma!

Odluku produkcije Maja je podnela vrlo smireno, sa dvora je otišla u kuću za seljane, gde se spakovala i napustila rijaliti. Danijel je prokomentarisao da ne zna o čemu se radi i zašto je izbacuju, na šta mu je Maja odgovorila da je to zbog razgovora koji su Miloš i ona vodili. Dragana Tripić komentarisala je kako je Maja dobila ono što zaslužuje i da svako odgovara za svoje postupke!


Loading...
107 komentara

107 Comments

 1. magi

  01. 03. 2011. at 05:08

  Cela Srbija je podrzava ??????? Mozda “tvoja”, moja Boga mi ne, niti ce ikada !!!!! Ne podrzava je ni njen grad…Licemerna onoliko…Kad spava sa Nemcem tad nije Srpkinja ( ili je mozda zaboravila sta su nam Nemci, moda prijatelji), kad zivi u Americi tad nije Srpkinja ( nisu li na utvari oni bombardovali)…a onda dodje ovde i pljuje…cuj…ako je Boki nesto normalno u Srbiji, ona ce da ode odavde…a gde Majo???????…tamo gde je to sto predstavlja Boki stvarno normalno…LICEMRNA, NEVASPITANA, NOBRAZOVANA, PROSTA i LAZE !

 2. Dama U Crnom

  01. 03. 2011. at 07:16

  Večina vas zapravo mrzi, hajde da kažemo , ne voli, sve što nije srpsko. Vi ste mrzitelji drugih nacija. Znate li koliko ih živi u Srbiji, jer ona nije etnički čista, i ne daj Bože da bude. S kolikim samo zadovoljstvom ističete Firčijevu nacionalnost, kao da je biti mađar neko zlo. On bar ima tema za razgovor, a od Maje se ništa smisleno ne može čuti. Možda nešto u stilu ” čuti kokoško”. To je Majin nivo, nažalost i nekih od vas.

 3. nepeessa

  02. 03. 2011. at 09:17

  onaj boki(usranko) uopste nije bio zanimljiv na dvoru.sta je on nesto lepo napravio na dvoru?prvo striptiz pa da to gleda nasa omladina.mada je tu najbolje odradila vendi(sto ona to inace radi na vaserima).ja volim srbiju ovakvu da kazemo sarenu ali nevolim ljude koji pljuju po toj istoj zemlji.o firciju nisam imala nikakvo misljenje kada je usao na farmu ali sam ga zamrzla onda kada je pljunuo na uniformu (mada je ona od pre).ta uniforma je deo srpske istorije i on nije treba da to uradi posto zivi a i uzima pare od srbije.niko nije tada ustao da brani srpstvo a sada kada je maja rekla to sto jeste svi je napadate.ma svejedno ko sisa srbe mi nismo vredni a svi ostali su vradniji od nas samih

 4. Mira

  02. 03. 2011. at 09:31

  Sramota je šta nam rade u sred Srije!!! Srbi su po prirodi veseo i gostoprimljiv narod. Mnogi stranci su boravili ovde i znam kakve su utiske imali. Kada ove “u crnom” kažu da mrzimo sve druge nacije, valjaju takve gluposti da se pitam…žive li takvi među nama??? Maja će, na žalost biti samo žrtveno jagnje, a preko nje će nam samo poručiti da je trula svetska globalistička masonerija među nama i da prati svaku reč…ovde SRBI imaju sve manje prava. Ipak…kuva se…neće biti ovako večito.

 5. kaca

  02. 03. 2011. at 10:57

  nemam komentar.to je reality i treba da bude realyty do kraja.

 6. kuku

  02. 03. 2011. at 11:22

  Sad sam ukljucla TV Pink. Je l’ je pocela repreiza Dvora? Svi koji su bili izbaceni, ponovo su na Dvoru?

 7. car

  02. 03. 2011. at 22:19

  TRI*PICKA NEKA IDE U TRI MATERINE SA SVOJOM NOVINARSKOM KARIJEROM U KOJU SE USRALA* NIJE SVA SVOJA OVA KARAKONDZULA IZ DOBOJA*

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top