Prati nas

Dvor: Vanesa sluškinja, Nemanja nadzornik!

Vesti

Dvor: Vanesa sluškinja, Nemanja nadzornik!

Ovonedeljni kraljevski par, kralj Đus i kraljica Nina, odabrali su svoje pomoćnike – sluškinja je Vanesa, a nadzornik Nemanja Nikolić.

“Znam šta se sve može i ne može na dvoru i radovaću se svako jutro kada me kralj probudi”, rekla je Vanesa.

Prva Nemanjina obaveza bila je da podeli zlatnike kojima su se seljani i te kako obradovali. Odmah su počele rasprave ko će šta da kupi i kako će ujutro da se dobro jede, jer su se tokom nedelje najviše svađali zbog neracionalne potrošnje dukata pa su umalo ostali bez hrane. Ipak, kralj Đus je obećao blagostanje, ali je rekao i da će vladati kao pravi monarh.

Krunski savet postavio je vrlo zanimljivo pitanje Ko bi koga kresnuo da može? Pogledajte šta kažu takmičari…

Maja Nikolić uspela je da se zameri i sa ono malo takmičara, sa kojima se ranije nije sukobila. Uspela je da se posvađa sa Vanesom i Lepom Lukić, rekavši Lepi da je Era Ojdanić bio upravu za sve što je izgovorio o njoj!2 komentara

2 Comments

 1. Jedan dbl :)

  08/02/2011 at 4:52 pm

  Uopste mi se ne dopada Dvor…
  Ocekivala sam,iskreno,nesto mnogo bolje! Ovaj show je na pocetku mnogo vise obecavao ali sada… bzv…
  Ali u svakom slucaju,iako ne pratim, mislim da je Djus najbolji, jer sam prije navijala za njega dok je jos bio na farmi… :)

 2. taraba

  08/02/2011 at 11:57 pm

  DVOR JE U POCETKU BIO OK. TJ. DOK NIJE USLA MAJA SA MOZGOM BOJANIC I SA DERANJEM. SADA VISE NEMA NIKAKVOG SMISLA. MAJA I DRAGANA NOVINARKA NISU ZA RIJALITI ONE SU ZA RIJALITI BEZ PRIKAZIVANJA. DELUJU NA JAVNOST NEGATIVNO.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top