Prati nas

Džad Lou i Sijena Miler: ponovo vereni?

Vesti

Džad Lou i Sijena Miler: ponovo vereni?

Otkako su ponovo zajedno, glumci Sijena Miler i Džad Lou svaki svoj slobodni trenutak provode zajedno. A najnoviji izveštaji britanskih tabloida govore i to da su Sijena i Džad ponovo vereni i da će vrlo uskoro stati na ludi kamen!

Da stvar bude zanimljivija, Sijena je uslikana sa istim onim vereničkim prstenom koji joj je šarmantni britanski glumac poklonio kad ju je prvi put upitao da se uda za njega, 2004. godine. Tada, njihove veridba se završila u suzama, kada je otkriveno da je Džad Sijenu varao sa dadiljom njegove dece iz veze sa manekenkom Sejdi Frost.

Upravo zbog ovih detelja iz prošlosti, Sijena je bila jako uzdržana oko pomirenja sa Džadom, međutim izgleda da su stvari sada došle na svoje. Pored toga, popularni glumački par odlučio je da nastavi sa ignorisanjem medija i oficijelnu potvrdu njihove veridbe nemojte očekivati uskoro. Da bi zavarala tragove tabloidima, Sijena pomenuti verenički prsten nosi na suprotnoj ruci, kako se ne bi pričalo o predstojećem venčanju…

Hmmm, izgleda da Sijenin plan o zataškavanju novosti ipak nije uspeo… :)

foto: people.com

Loading...


2 komentara

2 Comments

 1. SAN...

  13/04/2010 at 6:06 pm

  prava glupaca….. ONCE A CHEATER ALWAYS A CHEATER – JEDNOM PREVARANT, UVEK PREVARANT! mrzim muske kurve i glupe naivne zene :-)

 2. mimi

  15/04/2010 at 1:33 pm

  slika je sa vimbldona 2005…
  i da, jesu zajedno, pun net slika, a vi stavili ovu od pre samo pet godinica,…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top