Prati nas

Džek iz serije “Vil i Grejs”: ponosni gej i van TV ekrana

Vesti

Džek iz serije “Vil i Grejs”: ponosni gej i van TV ekrana

Nakon što je glumac Šon Hejs prihvatio ulogu Džeka Mekfarlenda u seriji “Vil i Grejs” svi su želeli da saznaju njegovu seksualnu orijentaciju. U intervjuu za Detroit Free Press rekao je:

“Kada imam gej ulogu želim da budem uverljiv koliko god mogu. Takođe, kada imam strejt ulogu želim da budem uverljiv koliko god mogu. Što manje znate o mom privatnom životu, to više mogu da ubedem uverljiv u svojim ulogama”.

Iako nikada nije lagao da je strejt, niti lažirao strejt veze, Hejs nikada nije javno izjavio da je gej, sve do intervjua za aprilski broj magazina The Advocate.

Hejs je imao malu svađu sa tim magazinom koji je objavio lažni intervju s njim gde su iskorišćene njegove pređašnje izjave kao odgovori na pitanja na koja nikada nije odgovarao. Hejs je taj incident prokomentarisao:

Ja sam ono što jesam. Nikada to nisam krio, kao što kažu. Nikada… Zašto biste učinili tako nešto osobi koja je učinila jako mnogo za gej zajednicu? To je moje mišljenje. Šta više očekujete od mene? Da šetam na gej paradi? Šta posle toga? Nikada nije dovoljno.“

Serija “Vil i Grejs” se ne snima već četiri godine, ali je Šon u stalnom kontaktu sa Megan Malali (Karen), dok sa ostalima ponekad razmeni neku e-mail poruku. Najbolja stvar koja se desila od završetka te serije je promena u njegovom ljubavnom životu:

“Provodim vreme sa osobom koju veoma volim,“ ali nije saopštio koja je osoba u pitanju. “To je sve. To je sve što mi je potrebno. Nisu mi potrebni događaji. Ne radim mnogo. Živim svoj život kao deka od 85 godina. Miran sam i to je fantastično.“

Izvor: GayEcho.com, foto: JustJared.com, Advocate5 komentara

5 Comments

 1. Adrijana

  09/03/2010 at 3:07 pm

  Obozavam tu seriju. Dzek (Son) je neponovljv. Bio gej ili strejt, genijalan je!

 2. white lioness

  09/03/2010 at 3:45 pm

  kakvo god da mu je seksualno opredeljenje, nije bitno. bitan je talenat, bitna je njegova pojama i energija. odlican je :))))

 3. Ivan

  09/03/2010 at 6:47 pm

  Slazem se u potpunosti sa gore napisanim postovima :) Dzek je kralj! :) A i koja promena kada sam ga video na ovoj slici, izgleda kao pravi muskarac dok je u seriji skroz drugaciji, svaka cast za transformaciju! :) Bilo bi cool da opet pocnu da snimaju nove epizode :)

 4. snex

  09/03/2010 at 8:38 pm

  On je sila! Kako neko gore reče, gej ili strejt – nije važno. Svoj posao je odradio fantastično. Preporuka našim mlađim i razmaženim glumcima da pogledaju seriju i da nauče nešto od njega!

 5. lola

  10/03/2010 at 2:34 pm

  kralj,obožavam ga!
  JUST JACK!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top