Prati nas

Dženet raskinula veridbu, Majklova deca zasad kod bake!

Vesti

Dženet raskinula veridbu, Majklova deca zasad kod bake!

baka-ketrin-sa-decom

U porodici Džekson još dugo neće biti mira, jer se sad spekuliše ko će biti staratelj Majklovo troje dece. Trenutno se Paris, Princ i Blanket nalaze kod svoje bake, Majklove majke Ketrin, koja je u testamentu kralja popa bila navedena kao osoba koja će preuzeti brigu o deci. Pored nje se pominje i Majklova dugogodišnja prijateljica pevačica Dajana Ros.

dzenet-dzekson

Međutim, iako se ne pominje u testamentu, Majklova sestra Dženet Džekson je izrazila želju da bi jako volela da se brine o deci svog pokojnog brata. Pevačica trenutno ima još jednu dramu u svom životu, jer je upravo potvrđeno da je raskinula veridbu i vezu dugu sedam godina sa poznatim muzičkim producentom Džermejn Duprijem. Kako piše britanski tabloid “News of the world” razlog raskida je to što se njen verenik nie pojavio na Majklovoj sahrani.

Šta će se dešavati sa Majklovom decom, pratim, pa vas izveštavam…


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Eny

  19. 07. 2009. at 10:46

  Ma daj…..Zbiog toga je raskinula veridbu….Mozda nije mogo da dodje….A I MOZDA OVO NIJE ISTINA TRACARO????MOZDA TI MALO LAAZES???AAA???

 2. Eny

  19. 07. 2009. at 10:46

  Ma daj…..Zbog toga je raskinula veridbu….Mozda nije mogo da dodje….A I MOZDA OVO NIJE ISTINA TRACARO????MOZDA TI MALO LAAZES???AAA???

 3. Tasha

  20. 07. 2009. at 07:38

  Jadna ova decica,bas mi je zao…..Valjda ce naci srecu pored ovih ljudi koji ih vole.Tuzno je sto va deca prolaze sada kroz ovo,a za raskidanje veridbe me nije briga,mnogi raskinu pa se pomire,a i mniogo brakova propadne pa nista.To je njihova stvar.

 4. Tijana

  13. 10. 2012. at 21:28

  Slazem se…Zao mi je Majklove dece koja prolaze kroz pakao sada i njima je najgore i najtezeA sto se tice veridbe nema veze jer to nemora znaciti mnogi raskinu i ponovo se pomire…Ali deca…dece mi je jako zao.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top