Prati nas

Dženifer i Anđelina uskoro jedna blizu druge

Vesti

Dženifer i Anđelina uskoro jedna blizu druge

Na svakoj dodeli nagrada ili nekoj svečanosti, Bred Pit i Anđelina Džoli privlače uglavnom najviše pažnje, o čemu sam već pisala u više navrata. Međutim, dodela Oskara se približava i na scenu stupa Bredova bivša žena Dženifer Aniston. Već dugo ona izbegava sve ove svečanosti, verovatno da se ne bi susrela sa trenutno najpopularnijim parom Džoli-Pit.

Prošla godina je bila i više nego uspešna za Dženifer jer je snimila par dobrih filmova, od kojih “He’s Just Not That Into You” i “Marley and Me” i dalje pune bioskope.

Prijatelj Anistonove je rekao: “Bila je dobra devojka i nije prisustvovala dodeli Zlatnog globusa iako je imala najbolji film. Ali ovog puta neće biti tako. Njen film će verovatno i dalje biti na samom vrhu. To veče (dodela Oskara) će biti njeno veče. Bred i Anđelina jesu nominovani, ali Los Anđeles je grad Dženifer Aniston!”

Navodno je njen dečko, Džon Majer nagovorio da ide na dodelu Oskara. Rekao joj je da će na taj način pokazati svima da je Bred i Anđelina ne zanimaju, i da je i njoj tu mesto. Takođe je ohrabrio kako je ovo savršen trenutak i da će on biti uz nju da je zaštiti, i da čak iako Bred i Anđelina dobiju Oskara to neće biti glavna priča te noći.

E sad, nama ostaje da vidimo šta će tu biti. Da li će se zaista na kraju pojaviti mada ja ne vidim razlog da to ne uradi, kako će se ponašati kad ih ugleda, da li će paparaci uhvatiti taj trenutak, da li će možda Majer da se pobije sa nekim ili nešto drugo da uradi samo da bi skrenuo pažnju sa Breda i Endži… Uh, jedva čekam, hehehehee

Loading...


6 komentara

6 Comments

 1. zlatiborac

  27/01/2009 at 5:31 pm

  bilo bi lepo da se pobiju… ali mislim da ipak nece! go jenny!

 2. M@RKuS

  03/02/2009 at 1:51 am

  Dzenifer Aniston je petarda u mozak!

 3. tea

  16/04/2009 at 9:41 pm

  Ma ova Dzenifer moze i gola da se proseta na dodeli Oskara pa nece privuci paznju . . . Ne moraju da se tuku, znaju se ko pobedjuje . . . Andja je konza !

 4. tea

  16/04/2009 at 9:42 pm

  Ma ova Dzenifer moze i gola da se proseta na dodeli Oskara pa nece privuci paznju . . . Ne moraju da se tuku, zna se ko pobedjuje . . . Andja je konza !

 5. JovanA

  17/04/2009 at 12:04 am

  xaxa…tea je apsolutno u pravu ;)))

 6. EmI

  24/05/2009 at 10:20 pm

  Napred Angelinaaaa :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top