Connect with us

Dženifer i Džesika poziraju za “Marie Claire”Vesti

Dženifer i Džesika poziraju za “Marie Claire”

dzenifer dzesika

Prelepe koleginice Džesika Bil i Dženifer Garner pozirale su za zajednički editorijal, ali i za naslovnu stranu martovskog izdanja magazina Marie Claire. Glumice i prijateljice trenutno promovišu svoj novi film “Dan zaljubljenih” koji ovih dana možete pogledati i u našim bioskopima, a pored aktuelnog datuma, sigurno će vas privući i odlična glumačka ekipa.

Pored njih dve na filmskom platnu imaćete prilike da gledate i Bredli Kupera, Džejmi Foksa, Džesiku Albu, En Hetavej, Aštona Kučera…

Dve glumice bile su oduševljene što su imale učešća u ovakvom projektu i nadaju se njegovom velikom uspehu. A dok su radile na ovom filmu Džesika i Dženifer su postale jako bliske prijateljice…

U intervju za pomenuti ženski magazin su pričale i o svojim privatnim životima, pa je tako Džesika, koja se nedavno popela na vrh Kilimandžara i još uvek je u stabilnoj vezi sa Džastinom Timberlejkom, uprkos svim naslovima, rekla kako ne zna kada će osnovati porodicu. Takođe je izjavila da kada pogleda Dženifer, nije joj jasno kako njena nova najbolja prijateljica postiže da sve konce drži u svojim rukama i da uspešno balansira između holivudske karijere i porodice.

1

izvor: justjared.com

Loading...

8 Comments

8 komentara

 1. Istok Pavlovic

  5 February 2010 at 2:09 pm

  Jeeee

 2. Maja

  5 February 2010 at 2:33 pm

  Mocno

 3. Marija

  5 February 2010 at 4:43 pm

  Jennifer je najbolja….obozavam je…..

 4. marie clarie

  5 February 2010 at 7:23 pm

  i love this magazine !!!!! <3

 5. tim gunn

  5 February 2010 at 8:56 pm

  obe su potpuno bezveze… nista na njima nema privlacno….

 6. Psalm 69

  6 February 2010 at 12:04 am

  dzesika sabija

 7. Pingback: Vrela En Hatavej za britanski GQ!

 8. mia

  29 March 2010 at 6:42 pm

  wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwooooooooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top