Prati nas

Džerard Batler u Beogradu: snimao u zoru, tesna mu uniforma

Vesti

Džerard Batler u Beogradu: snimao u zoru, tesna mu uniforma

Džerard Batler i čitava ekipa filma pod rediteljskom palicom Ralf Fajnsa snimala je najnovije scene za ovaj film juče rano ujutru, od pola sedam. Na setu postavljenom kod Šećerane, ispred KPGT-a pojavio se poznati i čuveni glumac, čiji je dolazak u Beograd izazavao veliko interesovanje.

Da je dosta radio na svojoj kondiciji i mišićima govori i činjenica da se u uniformu neophodnu za snimanje jedva uvukao. Inače kako piše Alo! atmosfera na samom snimanju bila je prijatna, a evo šta o tome kaže jedna od devojaka koja radi u kafiću gde glumci mogu da popiju kafu:

“Mnogo su fini ti glumci, ne izvoljevaju ništa, baš su skromni, i svi su lepo vaspitani, uvek se jave s „helou“.”

Inače, krug oko kluba KPGT i Stare šećerane juče su čuvali policajci i pripadnici obezbeđenja i ulaz je bio zabranjen za sve osim za članove filmske ekipe. Po planu snimanja, rađene su masovne scene (u kojima su korišćeni i tenkovi), uz prisustvo pripadnika SAJ-a, vojnika i brojnih statista, a osim Batlera koji glumi lik Tulija Aufidija, zakletog Koriolanovog neprijatelja, juče je veoma zaposlen bio i Slavko Štimac, koji igra Tulijevog zamenika.

izvor: Alo.rs, Blic.rs6 komentara

6 Comments

 1. Angie

  22/04/2010 at 2:14 pm

  jaoooo pa samo da sam znalaaa…ja zivim blizu : ( gerard je taaako hot.

 2. Aladin....

  22/04/2010 at 2:16 pm

  nazalost necemo moci da ga vidimo..jer ga cuva obezbedjenje ..i da odemo necemo moci poljubicemo vrata..videcu ja njega kad tad..samo kada postanem super star bice gost u nekoj mojoj emisiji..

 3. jovana

  22/04/2010 at 11:13 pm

  Batler u BG-u,a samo 2 komentara??Cccc….

 4. car

  23/04/2010 at 7:04 am

  Tijesna mu je uniforma ali nije novcanik u koji ce strpati ne mali honorar*Tesna ili tijesna nije dosao da vidi Beograd nego radi honorara*

 5. mirka

  23/04/2010 at 7:27 am

  baš tako care, al svejedno je rrrrrr…rr…r

 6. Muahahaha

  24/04/2010 at 4:39 pm

  Dobrovoljno se javljam da mu skinem tu tesnu uniformu… weeee 8)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top