Prati nas

Džeri Hol otkrila detalje o vezi sa Mik Džegerom

Vesti

Džeri Hol otkrila detalje o vezi sa Mik Džegerom

Iako u prošlosti nije želela da previše otkriva o svojoj višedecenijskoj vezi i braku sa legendarnim pevačem Rollingstones-a, Džeri Hol odlučila je da sve tajne iz njihove 23-godišnje veze iznese u svojoj autobiografiji, koju promoviše ovih dana, piše britanski tabloid The Sun.

Nakadašnji supermodel iz Teksasa objašnjava kako ju je Mik Džeger zaveo kada je bila još uvek tinejdžerka i verena za pevača Brajana Ferija. Nakon toga ona i Mik su imali puno uspona i padova, a kako lepa plavuša tvrdi frontmen čuvenog rok benda uvek je bio zavisnik.

Nekada je njegova omiljena droga bila heroin, međutim kada je rešio da postane čist, Džeri kaže da je Mik zamenio jednu zavisnost drugom. Naime, postao je kako ona tvrdi “opasan seksualni predator” i zavisnost od seksa je bila jača od njega.

Tako je tokom njihove veze, Džeger tadašnju suprugu Džeri prevario nebrojeno puta. Među njegovim aferama Džeri izdvaja one sa(sada prvom damom Francuske) Karlom Bruni, za koju kaže da je trajala čak više od devet godina, ali i naglašava da je romansa sa modelom iz Brazila Lusijanom Morad, kojoj je muzičar napravio dete, bila poslednja kap, nakon koje je Džeri odlučila da se konačno razvede.5 komentara

5 Comments

 1. They're selling Jesus again!!

  27/09/2010 at 2:10 pm

  A sad je končno shvatila da ne može bez njegovih para,pa je odlučila da malo zaradi na njemu -.-

 2. Caka

  27/09/2010 at 2:16 pm

  Pa zar ga ona nije zavela dok je on bio oženjen Bjankom, a kao nije znala u šta se upušta i sa kime ulazi u brak i pravi decu!!! Jadna mala, a kao nije dobro prošla prilikom razvoda sirotica. I sad jadna bez prebijene pare piše autobiografiju da malo poboljša budžet, dok joj u krevetu leži 20 godina mladji macan!!!

 3. Carolija

  27/09/2010 at 3:11 pm

  Ove njihove “autobiografije” su za povracanje…svaki idiot ima svoj parfem, svoju modnu liniju i autobiografiju.
  Dajte ljudi sta je sa inovativnoscu,postali ste opasno dosadni!!!

 4. Malena

  27/09/2010 at 7:23 pm

  Rekla je za njega da je bio “serijski zavodnik” koji je odvikavanje od droge ucinio tako sto je drogu zamenio seksom.

 5. znači...

  28/09/2010 at 7:51 pm

  nije mi čudno što je zadržala svoje prezime, zamislite džeri džeger ili džeri feri

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top