Prati nas

Džidža i Ekrem sluge, Divna direktno nominovana!

Džidža i Ekrem sluge, Divna direktno nominovana!

Ovonedeljne sluge na imanju u Lisoviću

 

Ove nedelje imanjem u Lisoviću gazduje Katarina Grujić, koja je sinoć odabrala svoje sluge: Džidžu i Ekrema. Zadruga je odlučila da direktno nomunuje Divnu Karleušu zbog napada na Jelenu Golubović.

Zvezda Granda, koja je postala ovonedeljna gazdarica Farme zahvaljujući Hristijanu koji je u nedelju napustio imanje, u utorak veče prošla je kroz zadatak koji su imale sve gazde do sada. Kaća je rekla da mnogo voli Džidžu i Ekrema, ali da joj najviše oni odgovaraju i za pijacu.

Divna i Jelene su se juče zamalo potukle. Ognjen je zamolio Divnu da objasni šta se desilo.

“Pokušala sam i lepo i prijateljski, ali nisam uspela da doprem do nje. Upozorila sam je da će videti kako je ona mene počupala i onda sam je počupala”, rekla je Divna, dok je Jelena objašnjavala kako je Divna napala… “Ona je mene povukla za lanac, prvi put me blaže počupala, a zatim i jače. Zatim me je gađala jastukom, a Ivan je počeo da viče na mene.”

Redakcija Tracara.com3 komentara

3 Comments

 1. darkoLove

  30/10/2013 at 11:29 am

  odvratni su svi!

 2. Nebojsa

  30/10/2013 at 1:07 pm

  Zaista, nema ni jedne pozitivne licnosti na farmi.
  Produkcija je mnogo pogresila u prethodnoj farmi, jer je direktno izbacila Zoricu zbog navodnog “cupanja“ fuf.ce Stanije, a sada se ove kokoske cupaju i dobijaju samo direktne nominacije.
  Nije to u redu.

 3. Barbara

  30/10/2013 at 5:21 pm

  Divna Karleusa polako ali sigurno pokazuje ko je i kakva je…Njeno dete je javna ličnost poznata kao neko ko se ne libi nikome pljunuti u lice,reci sta misli i uvrediti bez pokajanja,ja je gotivim na jedan način,iako mi se taj njen “mucenica sam ali se ne dam” stav zaista ne dopada,pa ne znam zašto onda Divna glumi pozrtvovanu majku kada Jelena Golubovic “prepričava” tekstove iz novina?Zaista.Jer je to sve sto radi.Ne izmislja,već samo ponavlja ono sto smo svi imali priliku već pročitati…Dete…hm…Ne čita očito detetove postove na fb-u i twitteru…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top